Mam informacje od dealera że moje auto już zostało wyprodukowane i czeka teraz na przewiezienie do Polski. To pewnie jeszcze mi się zejdzie ze 2 tygodnie do odbioru. Zamawiałem 11.04 także już zaraz już za chwileczkę zobaczę mojego nowego szkodnika
Panowie, jak czytam o terminach to mi się aż słabo robi. Zamówiłem auto 26 lipca, O2 FL 2.0TDI Elegance + pakiet biznes. Jak rozumiem mogę zakładać, że odbiór na koniec roku?
Cube - lepiej psychicznie przygotuj się na odbiór w 2012 r., bo Skoda ma problemy z Bolero, co podobno drastycznie opóźnia odbiór aut...
Robi się coraz zabawiniej. Wcześniej były (są) DSG, diesle 2.0, toury, szyberdachy ... o bolero też coś ktoś kiedyś wspominał (w związku z trzęsieniem ziemi w Japonii)
Widzę że miałem szczęście ze swoim 4x4 bo skoda przestaje się wyrabiać z czymkolwiek z poza wyposażenia standard.
Panowie, jak czytam o terminach to mi się aż słabo robi. Zamówiłem auto 26 lipca, O2 FL 2.0TDI Elegance + pakiet biznes. Jak rozumiem mogę zakładać, że odbiór na koniec roku?
Ja zamawiałem Toura 4 dni wcześniej niż Ty swojego "Elegance", termin produkcji mam ustalony na 01/2012 (pierwszy tydzień nowego roku). Bez radia, bez gazu, tylko zestaw obowiązkowy + podłokietniki, siatki i wycieraczka. Ale ponoć na O2 FL krócej się czeka.
Życzę Ci jak najlepiej, ale ja na tą samą konfigurację czekam od kwietnia.
Coś musi być na rzeczy z tym bolero bo w głowie się nie mieści żeby tak długo czekać na auto. Po jaką cholerę lecą reklamy w telewizji, powinni puścić oficjalne przeprosiny.
Była O2 Elegance 1.9TDI BXE
zamówiona Citigo Elegance 60KM
Witam w niedalekim czasie i ja odbieram Toura. Prosze o podpowiedż , mianowicie chodzi mi o jakies stronki - sklepiki odnośnie ciekawych listew bocznych. pozdrawiam
Ja zamawiałem Toura 4 dni wcześniej niż Ty swojego "Elegance", termin produkcji mam ustalony na 01/2012 (pierwszy tydzień nowego roku). Bez radia, bez gazu, tylko zestaw obowiązkowy + podłokietniki, siatki i wycieraczka. Ale ponoć na O2 FL krócej się czeka.
Pozdrawiam
kawar
Ja mam termin odbioru auta ustalony na 42 tydzień, więc 13 tygodni od zamówienia. Zobaczymy jak wyjdzie...
witam ja rozwiałem umowę z dilerem ponieważ zapowiedział mi odbiór samochodu koło lutego, a to stanowczo za długo , ale podpisałem nowa umowę na octavie która ktoś zamówił na początku kwietna ,ale zrezygnował , i ja przejąłem to zamówienie i teraz jest 41 tydzień produkcji a odbiór planowany na 31.10.. ktoś może wie co to jest proces 2+2 ,ponieważ diler stwierdził ze nie można już zmienić konfiguracji ponieważ już właśnie to weszło , można było zmienić kolor ale już radia nie
ja tego nie rozumiem co się dzieje. Rok temu nie było żadnych problemów. Odebrałem praktycznie w terminie (10.2011), a mam wszystkie wymieniane "opóźniacze", dsg, szyber, bolero... żeby w dzisiejszych czasach klient musiał czekać. Komuna wraca
ary, obiecuję publicznie, że zamieszczę swoje auto w "Naszych autach" jak tylko odbiorę
Zamieszczone przez misiul
leewyy, scout dla mnie najładniejsza (i najbardziej funkcjonalna) ze wszystkich modeli. Niedość że bardzo droga, to jeszcze tyle czekać trzeba...?
misiul, początkowo po głowie chodziła mi Octavia Combi Elegance 4x4 DSG. Ale jak zobaczyłem Scouta zmieniłem decyzję błyskawicznie. Musiałem trochę dołożyć, ale w zamian mam bogatsze wyposażenie i będę miał Octavię odróżniającą się od masy poruszających się po drogach Octavii.
Dzisiaj dostałem informacje od dealera że moje auto będzie jutro do obejrzenia, także już jestem niecierpliwy i czekam na pierwsze spotkanie. Jak już odbiorę wrzucę fotki na forum.
Komentarz