No widzisz jak się porobiło. Ja zamówiłem 25 czerwca, 27 czerwca Skoda podała wstępny termin produkcji na tydzień 50 a za tydzień po kilku działaniach na tyczień 44. Dalej działam może coś jeszcze wcześniej będzie.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez wielbNo widzisz jak się porobiło. Ja zamówiłem 25 czerwca, 27 czerwca Skoda podała wstępny termin produkcji na tydzień 50 a za tydzień po kilku działaniach na tyczień 44. Dalej działam może coś jeszcze wcześniej będzie.
Komentarz
-
-
Octavia tour combi 1,6 z gazem?
Proszę wszystkich forumowiczów o informacje.
Jak długo czasu mija od dostarczenia samochodu do serwisu do odbioru przez kupującego, oczywiście w przypadku gdy jest montaż instalacji gazowej?
U mnie są jakieś kombinacje.
Samochód przyjechał 08.07.2011r. i do tej pory nikt nic nie wie. Moja cierpliwość się kończy.
pozdrawiam
Komentarz
-
-
samochodziarz, W moim przypadku było to trochę ponad 2 tygodnie. Wiem, że zamawiałeś u Krotoskiego. Ostatnio chciałem zrobić u nich pierwszy przegląd LPG po 1000 km i okazało się, że nie mają do tej pory serwisu LPG i nie robią tych przeglądów. Stąd też wynika, że instalacji też nie ma kto zamontować.Gdy wszyscy myślą, że się czegoś nie da zrobić, wtedy pojawia się ten który nie wie, że się nie da i to robi.
nasze auta: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=50170
Komentarz
-
-
U mnie kolejne opóźnienie. Auto zamawiałem 28 marca wstępnie odbiór miał być 20 czerwca później zmienili. Miał być produkowany w 27 tygodniu ostatnia informacja że będzie zrobiony w 29. Podobno termin już zatwierdzony i się nie zmieni. Już sam nie wiem czy się cieszyć i płakać. Ileż można czekać.
Komentarz
-
-
A ja zamawiałem Toura u Jaczaka 18 marca. Początkowo miał być początek lipca, później środek września, koniec czerwca, dość długo ok. połowy lipca. Myślałem, że ten lipiec raczej zostanie. Niestety ostatnio zatrzymał się na 33 lub 34 tygodniu... Trochę to irytujące ponieważ sporo osób, które zamawiały później niż ja cieszy się już nowymi samochodami. Mam nadzieję, że jakiś gratis w zamian za dyskomfort czekania się znajdzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez renegat83A ja zamawiałem Toura u Jaczaka 18 marca. Początkowo miał być początek lipca, później środek września, koniec czerwca, dość długo ok. połowy lipca. Myślałem, że ten lipiec raczej zostanie. Niestety ostatnio zatrzymał się na 33 lub 34 tygodniu... Trochę to irytujące ponieważ sporo osób, które zamawiały później niż ja cieszy się już nowymi samochodami. Mam nadzieję, że jakiś gratis w zamian za dyskomfort czekania się znajdzie.
Komentarz
-
-
Moja O2FL jest już w drodze do Polski - nie mogę się doczekaćZamówienie złożone pod koniec maja.
Jest:
Chrysler 300m 3.5l 268KM LPG-Prins
Skoda Octavia 1.2 TSI Ambiente kombi (odbiór 26 tydzien...)
Były:
VW Scirocco 1.6l 84r.
Ford Mondeo 1.6l 94r.
Ford Scorpio 2.9l COSWORTH 96r.
Mini Cooper S 1.6l 170KM 2006r.
Kawasaki Z-750 (moto)
Komentarz
-
-
no swing może być tylko fabryczny, a czy wsadzili go w fabryce czy w salonie to chyba bez znaczenia, nie :?:
u mnie alarm fabryczny nie miał żadnych widocznych czujek, dodatkowych diod i uruchamiał się razem z zamknięciem auta ze scyzoryka bez żadnych dodatkowych pilotów itd. ale pewnie każdy można tak podpiąć.
jak dają niefabryczny to IMO powinna do niego być osobna instrukcja.
IMO najpewniej takie rzeczy sprawdzić po kodach wyposażenia.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodau mnie alarm fabryczny nie miał żadnych widocznych czujek, dodatkowych diod i uruchamiał się razem z zamknięciem auta ze scyzoryka bez żadnych dodatkowych pilotów itd. ale pewnie każdy można tak podpiąć.
jak dają niefabryczny to IMO powinna do niego być osobna instrukcja.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71W mojej Octavii mam alarm na pewno niefabryczny (montowany w ASO). Są widoczne dwie czujki, jest dodatkowa diodasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNo wlasnie, kazdy fabryczny ma dozor IMO.
a może źle pamiętam i miałem ten przycisk a miesza mi się z obecną O2 :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Witam, wczoraj odebrałem swoją octavię II FL - wersja ambiente z dodatkami. Zamówienie złożone pod koniec maja w Interauto Kraków, sprawę pilotował Pan Zbigniew Chełmiński
(P O L E C A M!!!) - dostałem spory upust cenowy (inne firmy nawet nie przybliżyły się z ofertą). Zakup za pośrednictwem Internetu - sprawnie, szybko i bezproblemowo.
Komentarz
-
-
Kilka dni temu zadzwoniłem do dilera w Krakowie bo miał na otomoto OIIT KOMBI niby od ręki.Powiedział mi ,że to już nie aktualne ale co ciekawe dodał,że już nie przyjmują zamówień na OIIT bo fabryka nie wyrabia :shock: .Czy ktoś może to potwierdzić lub zaprzeczyć ?(ja na szczęście w maju zamówiłem)
Komentarz
-
Komentarz