Octavianos, Przereklamowany gadżet. Jeżdżę bez i nie mam problemu.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pandzikOctavianos, Przereklamowany gadżet. Jeżdżę bez i nie mam problemu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikOctavianos, Przereklamowany gadżet. Jeżdżę bez i nie mam problemu.
Nie widze problemu żeby sobie później takie czujniki dołożyć. JAkby poczytać troche forum okazuje się że sprawa nie jest trudna.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez obrusZamieszczone przez OctavianosOd kilku dni ponownie można zamawiać fabryczne czujniki cofania w Octavii Tour... Szkoda tylko, że akurat ja się nie załapałem i jestem bardzo niezadowolony z tego powodu :evil:
[ Dodano: Pią 04 Lis, 11 18:41 ]
Zamieszczone przez siryanekZamieszczone przez geralcikZamieszczone przez marek kgjednak odbior jutro
ja jeszcze jakieś 2 tygodnie muszę wytrzymać :twisted:
Komentarz
-
-
W Elegance miałem przód i tył, zaufanie do ich wskazań olbrzymie.
[ Dodano: Pią 04 Lis, 11 21:13 ]
I znowu chłopaki podgrzewacie atmosferę, a tak dobrze się trzymałem. :cry:
Moją Jiri i Petr złożą za 2tygodnie i o ile Honza czegoś nie spie... bedzie prezent na gwiazdkę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bartolo74W Elegance miałem przód i tył, zaufanie do ich wskazań olbrzymie.
Odkąd mam czujniki wolę parkować tyłem do przeszkody niż przodem.
Jeżdżę "już" Octavką 5 miesięcy, a jakoś nie mogę do końca wyczuć odległości przed maską.ops: :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Ufff.. udało się przyspieszyć te terminy i z parę tygodni autko powinno sie zarejestrować. Zastanawiam się tylko, bo dostałem od dealera ofertę na kółka na 17' pegasusach, mniejsza o pieniądze, ale czy takie gumy jak 225/45 R17 mają w ogóle sens do silnika 1,6 z lpg?
Napiszcie proszę, bo ładnie to wygląda ale mam wątpliwości co do praktyczności takich kół na polskie drogi i z takim silnikiem.
Komentarz
-
-
Octavia Tour 1,6 + LPG - kolor zieleń arctic, pakiet optimum, grzane siedzenia, regulacja lędźwiowa, Jumbo box, zimówki plus listwy, dywaniki itp. Zamówiona 10 maja w Skoda Ultima w JG miała być koniec września. Na chwilę obecną od tygodnia stoi w Poznaniu i podobno w tym tygodniu odbiór. Jak będzie to się okaże. Teraz kolekcjonuję graty żeby przez długi weekend ulepszyć trochę fabrykę. Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez basillUfff.. udało się przyspieszyć te terminy i z parę tygodni autko powinno sie zarejestrować. Zastanawiam się tylko, bo dostałem od dealera ofertę na kółka na 17' pegasusach, mniejsza o pieniądze, ale czy takie gumy jak 225/45 R17 mają w ogóle sens do silnika 1,6 z lpg?
Napiszcie proszę, bo ładnie to wygląda ale mam wątpliwości co do praktyczności takich kół na polskie drogi i z takim silnikiem.
Komentarz
-
-
Octavia Tour zamówiona w lipcu miała być na grudzień. Dziś dzwonię i okazuje się że produkcja przewidziana na bodaj 4 tydzień nowego roku, pan oczywiście zapewnił że może będzie szybciej, żebym od razu nie zaczął krzyczećZastanawiam się czego można oczekiwać za takie opóźnienie od dilera. Czytałem o przedłużonej gwarancji ale to jest wersja z LPG więc nie działa. Więc czego można się domagać?
Komentarz
-
-
.
kubeon, opony zimowe i pogadałbym, żeby były z felgami. Te "negocjacje" przeprowadzać przed czy już przy odbiorze?
Komentarz
-
-
kubeon, jeśli Ci zależy na czujnikach to bym już teraz walczył bo jak auto będzie miało potwierdzony termin produkcji to już będzie za późno na zmiany w konfiguracji. Opony można negocjować jak auto będzie stało u dilera bo i tak będzie to ewentualny "prezent" od SAP. Ta przedłużona gwarancja, którą SAP się chętnie wykręca kosztuje 1500zł więc może czujniki i opony, chociaż przy wzięciu jakie ma Tour łatwo nie będzie
O2 Scout 1.8 TSI
Komentarz
-
-
Auto miało być na 4.01.2012 - w umowie ostateczny termin (w czasie podpisywani sugerowali że z pewnością będzie wcześniej) - mieli potwierdzić w ciągu miesiąca od popisania. (auto zamawiane we wrzesniu) - brak odzewu. W końcu do nich dzownię - termin produkcji 14 tydzień 2012 (czyli odbiór pewnie + 3-4 tygodnie) = maj . Na czym to polega? Że niby samochody się nie sprzedają a jak co to trzeba czekać 9 miesięcy? Czy można próbować coś utargować? i co to jest ten SAP?
Komentarz
-
Komentarz