Ja nie wiem, czy MY 2012 wszystkie nie maja pojedynczej koncowki.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Oszz w morde , zamowione 04.2011 a dostawa 2012 :shock: :shock:Zamieszczone przez bartolo74Może być z jedną rurą - byle już była...
Obiecałem sobie że się nie odezwę do czasu odbioru - nie wytrzymałem.
To tak bylo przewidziane, czy cie zwodza juz tak dlugo?
Ja zmowilem 14.12.11 dostawa ponoc poczatek lutego 2012, z salonu dostalem info, ze autko przewidziane na 3 tyd prod 2012. Autko to 4x4 tsi o2 Fl ambiente. Moze to z tej drugiej fabryki, bo yeti tez rozwazalem i tez mialo byc do obioru w lutym, mam nadzieje ze nie gorszej fabryki
No ale zobaczymy w praktyce czy dealer dotrzyma slowa...
ps. Zamowilismy do firmy t5 4motion, czas realizacji na zam byl 12-20 tyg a nie czekalismy nawet pelnych 12, po swietach auto ma byc do odbioru...
Komentarz
-
-
Koledzy do Octavii 2 Tour da rade zamontować taki schowek?
Schowek na bryle - KLIKOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Witam WszystkichZamieszczone przez rolnikCześć Wam, ja zamówiłem Toura 1,6 na początku listopada i termin odbioru mam na koniec stycznia, więc chyba coś przyspieszyło z realizacją zamówień..?
Co by nie było - potwierdzam, że składanie zamówień na O2 Tour to już przeszłość...
czy ta informacja jest w jakikolwiek sposób potwierdzona ??? terminy realizacji uległy przyspieszeniu ???
pozdrawiam
Komentarz
-
-
a ja mam w turku taką właśnie podsufitkę z miejscem pod ten schowek 8) mam się czuć wyróżniony? :diabelski_usmiechZamieszczone przez marektbgPrzerabiałem temat - nie bedzie problemu tylko wtedy jak sie wymieni cala podsufitke :diabelski_usmiechZamieszczone przez Bigmkania777 napisał/a:
Koledzy do Octavii 2 Tour da rade zamontować taki schowek?
Myślę, że nie powinno być z tym jakichkolwiek problemówTuras 2 mit gas naturlich
Komentarz
-
-
Wikimapia is an online editable map - you can describe any place on Earth. Or just surf the map discovering tonns of already marked places.
Zaklad we Vrchlabí, mozecie wypatrywac czy wasze Toury zjechaly z tasmy na parking
Smien zauwazyc, ze tuz obok fabryki jest pokazne boisko pilkarskie, moze pepicki kopia pilke, miast montowac auta, stad opoznienia
Komentarz
-
-
Muszę tu chyba sprostować podaną przez siebie informację - taki termin dostałem już przy zamówieniu, nie został on przyspieszony "w trakcie". Więc nie oznacza to, że inne terminy realizacji zostaną przyspieszone.Zamieszczone przez prince83Witam WszystkichZamieszczone przez rolnikCześć Wam, ja zamówiłem Toura 1,6 na początku listopada i termin odbioru mam na koniec stycznia, więc chyba coś przyspieszyło z realizacją zamówień..?
Co by nie było - potwierdzam, że składanie zamówień na O2 Tour to już przeszłość...
czy ta informacja jest w jakikolwiek sposób potwierdzona ??? terminy realizacji uległy przyspieszeniu ???
pozdrawiam
Aczkolwiek tego Wam i sobie życzę...
Komentarz
-
-
No właśnie. Teraz to sam nie wiem, czy mając taką zaślepkę w O2T można ją zamienić na schowek na bryle??? Niby tak, choć niektórzy piszą nie... Brak kompetentnych i konkretnych odpowiedzi!Zamieszczone przez geralcikpodsufitkę z miejscem pod ten schowek 8) mam się czuć wyróżniony?Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Ja ją mam tylko nie wiem po co :? żadne moje okulary przeciwsłoneczne się ni mieszczą już nie wspominając o okularach żonyZamieszczone przez mkania777No właśnie. Teraz to sam nie wiem, czy mając taką zaślepkę w O2T można ją zamienić na schowek na bryle??? Niby tak, choć niektórzy piszą nie... Brak kompetentnych i konkretnych odpowiedzi!Zamieszczone przez geralcikpodsufitkę z miejscem pod ten schowek 8) mam się czuć wyróżniony?
Może jak kiedyś korekcyjne będą potrzebne to się zmieszczą :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Jak ja bym miał, to by mi się zmieściły...Zamieszczone przez wielbJa ją mam tylko nie wiem po coOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Komentarz
-
-
jacholl, Bezpośrednio po wylączeniu silnika na pewno jest prad w gniazdkach 12V. Wydaje mi sie że zostaje odcięty po pewnym czasie, bądź przy odpaleniu centralnego z kluczyka (jak to ma miejsce np. z lampkami dachowymi włączonymi na stałe-wyłączają sie po ok 10 min celem ochrony akumulatora).
edit. Myliłem sie. W instrukcji napisano, że działają cały czas.
Komentarz
-
-
zdecydowanie NIE :!:Zamieszczone przez maslakMam pytanie czy można ,zamówić jeszcze Toura z silnikiem 1.4
są ... ale nie białeZamieszczone przez maslakCzy ma ktoś rozeznanie czy gdzieś są dostępne np. białySPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-

Komentarz