Ja nie wiem, czy MY 2012 wszystkie nie maja pojedynczej koncowki.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bartolo74Może być z jedną rurą - byle już była...
Obiecałem sobie że się nie odezwę do czasu odbioru - nie wytrzymałem.
To tak bylo przewidziane, czy cie zwodza juz tak dlugo?
Ja zmowilem 14.12.11 dostawa ponoc poczatek lutego 2012, z salonu dostalem info, ze autko przewidziane na 3 tyd prod 2012. Autko to 4x4 tsi o2 Fl ambiente. Moze to z tej drugiej fabryki, bo yeti tez rozwazalem i tez mialo byc do obioru w lutym, mam nadzieje ze nie gorszej fabrykiNo ale zobaczymy w praktyce czy dealer dotrzyma slowa...
ps. Zamowilismy do firmy t5 4motion, czas realizacji na zam byl 12-20 tyg a nie czekalismy nawet pelnych 12, po swietach auto ma byc do odbioru...
Komentarz
-
-
Koledzy do Octavii 2 Tour da rade zamontować taki schowek?
Schowek na bryle - KLIKOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rolnikCześć Wam, ja zamówiłem Toura 1,6 na początku listopada i termin odbioru mam na koniec stycznia, więc chyba coś przyspieszyło z realizacją zamówień..?
Co by nie było - potwierdzam, że składanie zamówień na O2 Tour to już przeszłość...
czy ta informacja jest w jakikolwiek sposób potwierdzona ??? terminy realizacji uległy przyspieszeniu ???
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgZamieszczone przez Bigmkania777 napisał/a:
Koledzy do Octavii 2 Tour da rade zamontować taki schowek?
Myślę, że nie powinno być z tym jakichkolwiek problemówTuras 2 mit gas naturlich
Komentarz
-
-
Wikimapia is an online editable map - you can describe any place on Earth. Or just surf the map discovering tonns of already marked places.
Zaklad we Vrchlabí, mozecie wypatrywac czy wasze Toury zjechaly z tasmy na parking
Smien zauwazyc, ze tuz obok fabryki jest pokazne boisko pilkarskie, moze pepicki kopia pilke, miast montowac auta, stad opoznienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez prince83Zamieszczone przez rolnikCześć Wam, ja zamówiłem Toura 1,6 na początku listopada i termin odbioru mam na koniec stycznia, więc chyba coś przyspieszyło z realizacją zamówień..?
Co by nie było - potwierdzam, że składanie zamówień na O2 Tour to już przeszłość...
czy ta informacja jest w jakikolwiek sposób potwierdzona ??? terminy realizacji uległy przyspieszeniu ???
pozdrawiam
Aczkolwiek tego Wam i sobie życzę...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez geralcikpodsufitkę z miejscem pod ten schowek 8) mam się czuć wyróżniony?Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mkania777Zamieszczone przez geralcikpodsufitkę z miejscem pod ten schowek 8) mam się czuć wyróżniony?
Może jak kiedyś korekcyjne będą potrzebne to się zmieszczą :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wielbJa ją mam tylko nie wiem po coOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Komentarz
-
-
jacholl, Bezpośrednio po wylączeniu silnika na pewno jest prad w gniazdkach 12V. Wydaje mi sie że zostaje odcięty po pewnym czasie, bądź przy odpaleniu centralnego z kluczyka (jak to ma miejsce np. z lampkami dachowymi włączonymi na stałe-wyłączają sie po ok 10 min celem ochrony akumulatora).
edit. Myliłem sie. W instrukcji napisano, że działają cały czas.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maslakMam pytanie czy można ,zamówić jeszcze Toura z silnikiem 1.4
Zamieszczone przez maslakCzy ma ktoś rozeznanie czy gdzieś są dostępne np. białySPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
Komentarz