lamka nad tylna kanapa w czasie poltora roku uzytkowania O2 Ambiente przydala mi sie az.... jeden raz ;-) wiec raczej jej brak trudno odczuc (no chyba ze ktos koniecznie chce czytac z tylu, bo do zapiecia fotelika to spokojnie wystarcza jedna lampka - ta sprzodu.
lamka nad tylna kanapa w czasie poltora roku uzytkowania O2 Ambiente przydala mi sie az.... jeden raz ;-) wiec raczej jej brak trudno odczuc (no chyba ze ktos koniecznie chce czytac z tylu, bo do zapiecia fotelika to spokojnie wystarcza jedna lampka - ta sprzodu.
Tylna lampka włącza sie wraz z przednia za KAŻDYM razem, więc korzystam z niej ciągle. :|
jest pewnie jaśniej niż tylko z przednią - w dodatku taką pojedynczą (dwie lampki po trzy żarówki każda).
Zamieszczone przez BADYL
marlej108, oj tam oj tam teraz tak mówisz bo w tourze nima :P
Już lepiej zrezygnować i zamówić u innego dealera (z krótszym terminem).
Z tym to trzeba być ostrożnym!
Ja zamówiłem swoją O2TOUR i czekałem 6,5mies.
Miedzy czasie odwiedziłem inny salon, niby z zamiarem zakupu tego samego modelu, nic nie mówiąc że mam zamówiony już gdzie indziej. Gość w salonie obiecał mi że termin odbioru będę miał po upływie max. 4miesięcy od zamówienia!
Na następny dzień zadzwoniłem do tego samego salonu i inny już sprzedawca powiedział mi że trzeba czekać 6m-cy. na pewno nie krócej!
Tak to tamten ściemniał aby podpisać umowę na zamówienie, a i tak w umowie napisze że odbiór do 6ciu m-cy tylko ściemni że na pewno będzie wcześniej co z doświadczenia mojego i innych jest kłamstwem!
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Mi jak ofertę robili to było napisane ze do 9 tygodni od zamówienia bedzie auto. A jak umowę podpisywałem to juz w ogóle nie było żadnego zapisu o terminie
W sumie chyba, to co się z wyposażenia dodatkowego uważa za przydatne, a co nie to chyba jednak strasznie subiektywne jest
:shock: mam nadzieje ze swoja zamowiona 20 grudnia do polowy kwietnia odbiore, a nie dopiero w czerwcu!!
Ja zamawiałem 13 grudnia i 2 dni temu gość mi sprawdzał i w systemie jest rozpisana na 18 tydzień do produkcji dopiero ( a to jest pierwszy tydzień maja ) - szkoda bo myślałem że na długi weekend pomknę już nową bryką
Ja zamawiałem 13 grudnia i 2 dni temu gość mi sprawdzał i w systemie jest rozpisana na 18 tydzień do produkcji dopiero ( a to jest pierwszy tydzień maja ) - szkoda bo myślałem że na długi weekend pomknę już nową bryką
O w mordę, to trochę czasu jeszcze poczekam, obym wytrzymał i nie wydał kasy na inny, dostępny od ręki lub co gorsza o zgrozo, używany od starszej pani, niepalącej i z niedzielnym przebiegiem.....
Panowie cierpliwości. Ja na swoją też miałem czekać ok 6 miesięcy. Po miesiącu terminy tak się zmieniały, że nikt już nie wiedział kiedy będzie auto. Całe czekanie skończyło się na 3 miesiącach.
Gdy wszyscy myślą, że się czegoś nie da zrobić, wtedy pojawia się ten który nie wie, że się nie da i to robi.
6 miesięcy czekania na auto klasy kompakt? popularny, nie żaden niszowy model? :lol:
jak na swój czekałem ok. 3 miesięcy to myslałem ze jajko zniosę- a miałem czym jeździć :wink:
akceptacja takiego czasu oczekiwania wymaga IMO wiele samozaparcia, miłosci marki i hartu ducha :lol:
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz