[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pandzik
    RS
    • 2011
    • 2254
    • Seat

PrzemekS2, Skąd wiesz, że było warto czekać skoro jej jeszcze nie masz?

Komentarz

• skoh
      Ambiente
      • 2011
      • 176

Auto wczoraj nareszcie odebrane po 6 miesiącach oczekiwania. Wrażenia z odbioru mieszane. Dostaliśmy fakturę za gaz, który został zatankowany, gratis dostaliśmy apteczkę. Znalazłem rysę parkingową na listwie zderzaka i pan zaproponował wypolerowanie :lol: Pakiet ubezpieczenia miał kosztować 2000, okazało się, że dla nas będzie kosztował 3500, a u tego samego ubezpieczyciela na mieście wyszło 2600 z pełnym assistance. Dobrze, że sprawdziliśmy. Auto w środku zakurzone, jasne słupki b i c brudne (czarne plamy) podobnie jak szybka zegarów. Tak więc teraz mody a następnie czyszczenie wnętrza.

Komentarz

• andriu21tg
        L&K
        S_OCP Member
        • 2008
        • 1499

skoh, to tak specjalnie , kupujesz to jak kazdy trzeba umyc hehehe (tylko ze to sie tyczy uzywanych;P :szeroki_usmiech

Komentarz

• bartolo74
          Drive
          • 2011
          • 41

A ja mam jeszcze lepiej. Dostałem informację o przesunięciu produkcji na 1tydzień 2012!!! Ludzie zaraz mnie szlag trafi. Przecież to już czwarta zmiana.
          Jak czytam że jeszcze są porysowane, brudne a telewizja, radio i portale piszą że czeka się na nie 12tyg to mam ochotę komuś przywalić...
          Była O2 Elegance 1.9TDI BXE
          zamówiona Citigo Elegance 60KM

Komentarz

• piotrek_os
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 8162
            • Octavia II (1Z3)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez skoh
            Auto wczoraj nareszcie odebrane po 6 miesiącach oczekiwania. Wrażenia z odbioru mieszane. Dostaliśmy fakturę za gaz, który został zatankowany, gratis dostaliśmy apteczkę. Znalazłem rysę parkingową na listwie zderzaka i pan zaproponował wypolerowanie :lol: Pakiet ubezpieczenia miał kosztować 2000, okazało się, że dla nas będzie kosztował 3500, a u tego samego ubezpieczyciela na mieście wyszło 2600 z pełnym assistance. Dobrze, że sprawdziliśmy. Auto w środku zakurzone, jasne słupki b i c brudne (czarne plamy) podobnie jak szybka zegarów. Tak więc teraz mody a następnie czyszczenie wnętrza.
            macie zdrowie tyle czasu czekac.....
            Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Eidos71
              RS
              • 2011
              • 2050
              • Octavia II (1Z3)
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

bartolo74 - ale za to, w cenie rocznika 2011 będziesz miał auto z produkcji 2012 :-) Zawsze to rok na plus przy sprzedaży :-)
              Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
              MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• fajny52
                Ambiente
                • 2008
                • 202

Czy dalej są przyjmowane zamówienienia na O2tour? Ponoć w kwietniu kończy się ich produkcja.

Komentarz

• Octavianos
                  L&K
                  • 2010
                  • 1130

Są przyjmowane bez żadnych zmian, na razie nic oficjalnie nie wiadomo nt. zakończenia produkcji. Mówi się czasem coś o sierpniu 2012 r. więc patrząc ile się czeka na odbiór auta na początku kwietnia może się skończą zamówienia na O2T.
                  SIMPLY CLEVER
                  Wiesz co dobre :-)

Moja Maszyna
                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53846

Komentarz

• bartolo74
                    Drive
                    • 2011
                    • 41

Zamieszczone przez Eidos71
                    bartolo74 - ale za to, w cenie rocznika 2011 będziesz miał auto z produkcji 2012 :-) Zawsze to rok na plus przy sprzedaży :-)
                    Niby tak ale z drugiej strony na jesieni pokażą OIII i znowu będzie żal.
                    Była O2 Elegance 1.9TDI BXE
                    zamówiona Citigo Elegance 60KM

Komentarz

• nobody
                      Ambiente
                      • 2011
                      • 119

Zamieszczone przez bartolo74
                      Zamieszczone przez Eidos71
                      Niby tak ale z drugiej strony na jesieni pokażą OIII i znowu będzie żal.
                      Skoda Octavia III - brzrzrzyyydal :diabelski_usmiech

Komentarz

• siryanek
                        Classic
                        • 2011
                        • 20

Zamieszczone przez skoh
                        Pakiet ubezpieczenia miał kosztować 2000, okazało się, że dla nas będzie kosztował 3500, a u tego samego ubezpieczyciela na mieście wyszło 2600 z pełnym assistance.=
                        A z jakiego to powodu pakiet w salonie 3500? Dziś się pytałem w salonie i babeczka twierdziła ze Allianz 2290, natomiast Hestia cos koło 2300 ???

Jutro mój tour wchodzi na warsztat, montaż gazu, czujników i radia

Komentarz

• skoh
                          Ambiente
                          • 2011
                          • 176

Z powodu przeznaczenia pojazdu (taxi osobowe).

Komentarz

• siryanek
                            Classic
                            • 2011
                            • 20

Do odbierających Toury niedawno. Dostaliście(wynegocjowaliście) jakieś gratisy za długie oczekiwanie na auto ?

skoh, coś więcej oprócz apteczki ?

Komentarz

• skoh
                              Ambiente
                              • 2011
                              • 176

Dostaliśmy... lekkie wyśmianie na to pytanie zadane w salonie.

Komentarz

• geralcik
                                Drive
                                • 2011
                                • 61

no! nareszcie! Mój Tour stoi już na placu u Danielcia i czeka na papiery i montaż instalacji. Odbiór tuż tuż :szeroki_usmiech
                                Turas 2 mit gas naturlich

Komentarz

• b8tz
                                  Rider
                                  • 2011
                                  • 368

Dealer w Rzeszowie ma kilka sztuk Minta dostępnych od ręki.

Komentarz

• marek kg
                                    Drive
                                    • 2011
                                    • 64

Zamieszczone przez siryanek
                                    Do odbierających Toury niedawno. Dostaliście(wynegocjowaliście) jakieś gratisy za długie oczekiwanie na auto ?

jasne stwierdze: jak pan niechce go kupic to pan nie musi i tak go sprzedam
                                    octavia 2 tour 1,6+lpg

Komentarz

• nobody
                                      Ambiente
                                      • 2011
                                      • 119

Zamieszczone przez marek kg
                                      Zamieszczone przez siryanek

jasne stwierdze: jak pan niechce go kupic to pan nie musi i tak go sprzedam
                                      Na auto czekałem ponad pół roku, ale Skoda zaoferowała mi (sama z siebie) jako bonus pakiet przedłużonej gwarancji do 60.000km/4 lata.

Komentarz

• wielb
                                        Ambiente
                                        • 2011
                                        • 188
                                        • Octavia II combi (1Z5)
                                        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Mi zaproponowali to samo ale dla mnie 60k km to niecałe 1,5 roku. W końcu staneło na lekkim upuście na otarcie łez. Zawsze to coś w kieszeni zostanie
                                        O2 FL COMBI 1.6 TDI CR CAYC[/url]

Komentarz

• Maicroft
                                          Moderator
                                          S_OCP MemberModeratorr
                                          • 2004
                                          • 25757
                                          • Audi

Dlatego trzeba wykupic ubezpieczenie gwarancyjne Alianz i wtedy nie ma limitu kkm. Wiec normalnie 2 lata od prodecenta a potem tam to:

Tylko najlepiej to kupic zanim auto ma 6 miesiecy bo jest taniej.
                                          Spritmonitor.de

Komentarz

• Chris11
                                            RS
                                            • 2011
                                            • 1587

A wiesz może, ile taka przyjemność kosztuje?

Komentarz

• Gmorpi
                                              Drive
                                              • 2011
                                              • 85

Czekałem pół roku na toura, a teraz mijają 2 tyg. od produkcji. Ile to może jeszcze trwać? Bo już po prostu dostaję szału :2kc Ile czasu trwa transport do dilera i ile potem montaż LPG i dodatkowego wyposażenia. Mam mieć blokadę skrzyni, czujniki parkowania, listwy boczne, niefabryczne radio i może jeszcze jakieś drobiazgi. Rozumiem, że ASO może się wykazać fantazją i pobić wszelkie rekordy, ale jakie macie doświadczenia, tak realnie, do Bożego Narodzenia doczekam, czy mam sobie dać na wstrzymanie :confused
                                              Sprzedam czołg stan idealny - Łada 21072 :-)
                                              http://otomoto.pl/oferta/lada-2107-b...tml#73bf5f01c7

Komentarz

• siryanek
                                                Classic
                                                • 2011
                                                • 20

Zamieszczone przez Gmorpi
                                                Czekałem pół roku na toura, a teraz mijają 2 tyg. od produkcji. Ile to może jeszcze trwać? Bo już po prostu dostaję szału :2kc Ile czasu trwa transport do dilera i ile potem montaż LPG i dodatkowego wyposażenia. Mam mieć blokadę skrzyni, czujniki parkowania, listwy boczne, niefabryczne radio i może jeszcze jakieś drobiazgi. Rozumiem, że ASO może się wykazać fantazją i pobić wszelkie rekordy, ale jakie macie doświadczenia, tak realnie, do Bożego Narodzenia doczekam, czy mam sobie dać na wstrzymanie :confused
                                                ja czekałem 3 tygodnie, u dealera auto stało tydzień równy
                                                Jutro odbiór

Komentarz

• marek kg
                                                  Drive
                                                  • 2011
                                                  • 64

ja panowie miałem produkcje w 41 tyg. a odbiór 4 listopada
                                                  a co do gratisow to ten pakiet 60kkm /4 lata nie obejmuje auta z lpg wiec mi nie zaproponowali . na odwal dali chlapacze<przod> i listwy boczne
                                                  octavia 2 tour 1,6+lpg

Komentarz

• Gmorpi
                                                    Drive
                                                    • 2011
                                                    • 85

Gratulacje siryanek,
                                                    To przyjemnych wrażeń z pierwszej jazdy !!! :drive:

Jakbym powiedział, że nie zazdroszczę, lekko rozminąłbym się z prawdą :slinka Ja niestety mam obawy, że u mnie się przeciągnie dłużej, coś diler wspominał o terminach montażu LPG... i chwilami już nachodzą mnie czarne myśli :zastrzelic
                                                    Sprzedam czołg stan idealny - Łada 21072 :-)
                                                    http://otomoto.pl/oferta/lada-2107-b...tml#73bf5f01c7

Komentarz

Pracuję...