PrzemekS2, Skąd wiesz, że było warto czekać skoro jej jeszcze nie masz?
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Auto wczoraj nareszcie odebrane po 6 miesiącach oczekiwania. Wrażenia z odbioru mieszane. Dostaliśmy fakturę za gaz, który został zatankowany, gratis dostaliśmy apteczkę. Znalazłem rysę parkingową na listwie zderzaka i pan zaproponował wypolerowanie :lol: Pakiet ubezpieczenia miał kosztować 2000, okazało się, że dla nas będzie kosztował 3500, a u tego samego ubezpieczyciela na mieście wyszło 2600 z pełnym assistance. Dobrze, że sprawdziliśmy. Auto w środku zakurzone, jasne słupki b i c brudne (czarne plamy) podobnie jak szybka zegarów. Tak więc teraz mody a następnie czyszczenie wnętrza.
Komentarz
-
-
A ja mam jeszcze lepiej. Dostałem informację o przesunięciu produkcji na 1tydzień 2012!!! Ludzie zaraz mnie szlag trafi. Przecież to już czwarta zmiana.
Jak czytam że jeszcze są porysowane, brudne a telewizja, radio i portale piszą że czeka się na nie 12tyg to mam ochotę komuś przywalić...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skohAuto wczoraj nareszcie odebrane po 6 miesiącach oczekiwania. Wrażenia z odbioru mieszane. Dostaliśmy fakturę za gaz, który został zatankowany, gratis dostaliśmy apteczkę. Znalazłem rysę parkingową na listwie zderzaka i pan zaproponował wypolerowanie :lol: Pakiet ubezpieczenia miał kosztować 2000, okazało się, że dla nas będzie kosztował 3500, a u tego samego ubezpieczyciela na mieście wyszło 2600 z pełnym assistance. Dobrze, że sprawdziliśmy. Auto w środku zakurzone, jasne słupki b i c brudne (czarne plamy) podobnie jak szybka zegarów. Tak więc teraz mody a następnie czyszczenie wnętrza.
Komentarz
-
-
bartolo74 - ale za to, w cenie rocznika 2011 będziesz miał auto z produkcji 2012 :-) Zawsze to rok na plus przy sprzedaży :-)Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bartolo74Zamieszczone przez Eidos71bartolo74 - ale za to, w cenie rocznika 2011 będziesz miał auto z produkcji 2012 :-) Zawsze to rok na plus przy sprzedaży :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skohPakiet ubezpieczenia miał kosztować 2000, okazało się, że dla nas będzie kosztował 3500, a u tego samego ubezpieczyciela na mieście wyszło 2600 z pełnym assistance.=
Jutro mój tour wchodzi na warsztat, montaż gazu, czujników i radia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marek kgZamieszczone przez siryanekDo odbierających Toury niedawno. Dostaliście(wynegocjowaliście) jakieś gratisy za długie oczekiwanie na auto ?
skoh, coś więcej oprócz apteczki ?
Komentarz
-
-
Czekałem pół roku na toura, a teraz mijają 2 tyg. od produkcji. Ile to może jeszcze trwać? Bo już po prostu dostaję szału:2kc Ile czasu trwa transport do dilera i ile potem montaż LPG i dodatkowego wyposażenia. Mam mieć blokadę skrzyni, czujniki parkowania, listwy boczne, niefabryczne radio i może jeszcze jakieś drobiazgi. Rozumiem, że ASO może się wykazać fantazją i pobić wszelkie rekordy, ale jakie macie doświadczenia, tak realnie, do Bożego Narodzenia doczekam, czy mam sobie dać na wstrzymanie :confused
Sprzedam czołg stan idealny - Łada 21072 :-)
http://otomoto.pl/oferta/lada-2107-b...tml#73bf5f01c7
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GmorpiCzekałem pół roku na toura, a teraz mijają 2 tyg. od produkcji. Ile to może jeszcze trwać? Bo już po prostu dostaję szału:2kc Ile czasu trwa transport do dilera i ile potem montaż LPG i dodatkowego wyposażenia. Mam mieć blokadę skrzyni, czujniki parkowania, listwy boczne, niefabryczne radio i może jeszcze jakieś drobiazgi. Rozumiem, że ASO może się wykazać fantazją i pobić wszelkie rekordy, ale jakie macie doświadczenia, tak realnie, do Bożego Narodzenia doczekam, czy mam sobie dać na wstrzymanie :confused
Jutro odbiór
Komentarz
-
-
Gratulacje siryanek,
To przyjemnych wrażeń z pierwszej jazdy !!! :drive:
Jakbym powiedział, że nie zazdroszczę, lekko rozminąłbym się z prawdą :slinka Ja niestety mam obawy, że u mnie się przeciągnie dłużej, coś diler wspominał o terminach montażu LPG... i chwilami już nachodzą mnie czarne myśli :zastrzelicSprzedam czołg stan idealny - Łada 21072 :-)
http://otomoto.pl/oferta/lada-2107-b...tml#73bf5f01c7
Komentarz
-
Komentarz