U Czechów przerwa urlopowa trwa 3 tygodnie.
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rodaczekPodobno toury ostatnio nabrały wartości i różnica w cenie między tourem a FLką bardzo się zmniejszyła. Chyba naprawdę ktoś w Skodzie stwierdził, że tour to już model unikatowy.
Rowniez w wersji podstawowej obu wersji dostajesz lepsze wyposazenie w tourze.
Komentarz
-
-
Byłem dzisiaj w salonie, domówiłem tempomat oraz MAXI-DOT, bez problemu gdyż auto jeszcze nie wskoczyło na cykl produkcyjny. Natomiast sprzedawca poinformował mnie, iż Niedługo może wskoczyć P bo teraz jest N... Nie wiem o co mu chodziło ;/;/. Najpierw był 30 tydzień produkcji przy zamówieniu, potem 33 następnie znów 30 potem 35 a teraz jest 34 ehhh nie wiem kiedy ja się doczekam na octavke :P
Komentarz
-
-
Grechulek, zmień sobie w opisie silnik, bo nie pasuje do modelu...Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kc2inetourow juz nie produkuja i ze promocje i sprzedaz do wyczerpania magazynow. Prawda to czy nie?
Nawet na stronach Skody nie ma już od jakiegoś czasu O2TourOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Ma jeszcze ostatniego Toura jakby ktoś był zainteresowanyDOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez M.Koszu84I podobno silników 1.6 Mpi nie będą już montować w szkodnikach. Ciekawe czy to prawda, bo co innego będzie sie lepiej nadawało do LPG. Jakbynie było to kupujący zainteresowani LPG pójdą do innego producenta po prostu. I może już nie być wysokiego miejsca w rankingach sprzedaży
.
Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NortheuszJesli nie będzie żadnego silnika pod LPGPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Northeusz, LPG będzie można mieć np. w Rapid 1.2MPI, Fabii 1.2MPI i 1.4MPI, Roomster 1.2MPI i 1.4MPI, czyli... możliwości zbyt wiele nie będzie...
Octavii 1.4MPI i 1.6MPI nie ma sensu już wymieniać, bo za klika miesięcy już nie będzie.Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
od paru dni jeżdżę O1 1,6mpi z testowych . co za wspaniały silnik... elastyczność jest rewelacyjna a to auto nawet jak sie ciśnie to przecież i tak nie jedzie... .IV spokojnie od 45-47 , V od 60 . oczywiście po równej drodze i bez żadnego ciśnięcia... muskamy gaz... .ciekawe jak to spala przy takiej jeździe, , niestety kompa ta wersja niema.. . zawieszenie w porównaniu do O2 cichutkie :diabelski_usmiech
eeech..kiedyś to robili samochody.. . O1 to był mój najlepszy wóz cena/jakość.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz