wezcie mnie do dobijajcie ... .zamowilem w polowie pazdziernika wybierajac odbior w 2011 i termin mam na koniec lutego .... mam nadzieje, ze nie bede czekal do maja :evil:
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
A ja zamawiałem dokładnie 22 września, pierwotny plan produkcyjny był na 44 tydzień ale przesunął się na 48 ze względu na silnik. Ostateczny odbiór z salonu 20 grudnia czyli po 3 miesiącach.
1.4 TSI Elegance bez kratki.
Salon miał najprawdopodobniej już wcześniej zarezerwowany samochód z takim silnikiem, który "czekał na klienta", który go sobie wyposaży wedle życzenia, bo akurat to można robić jeszcze na krótko przed produkcją.
Komentarz
-
-
Teraz jeżdżę 1,4 Tsi. Ma już rok, i nie do końca jestem z niego zadowolony, dlatego miałem nadzieje, że już lada dzień przesiądę się do tego Klemensa 1,8 dsg. Ten 1,4 jest jednak z praktyce za słaby (moim zdaniem) i by auto trochę jechało, trzeba trzymać cały czas między 3 a 5 tys obr/min. Poniżej, przy wyższych prędkościach to wół.
Komentarz
-
-
witam, mam pytanko związane z treścią tematu: w zeszłym roku kupiłem dla siebie O2FL, dałem 60 tyś, teraz wyszła właśnie tourFL i żona się za nią zaczęła oglądać dla siebie.Cena rewelacyjna a więc pyatnie: czy oprócz różnicy w silnikach (wiadomo) oraz wizualizacji przodu, są znaczące różnice w wyposażeniu np pomiedzy wersją O2FL Mint a O2Tour 1,4 (wers.podsatowa z klimą)?Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez matomprawitam, mam pytanko związane z treścią tematu: w zeszłym roku kupiłem dla siebie O2FL, dałem 60 tyś, teraz wyszła właśnie tourFL i żona się za nią zaczęła oglądać dla siebie.Cena rewelacyjna a więc pyatnie: czy oprócz różnicy w silnikach (wiadomo) oraz wizualizacji przodu, są znaczące różnice w wyposażeniu np pomiedzy wersją O2FL Mint a O2Tour 1,4 (wers.podsatowa z klimą)?
Byłbym zapomniał - jeszcze reflektory projekcyjne (Tour jak się dopiero niedawno okazało ma zwykłe).
Komentarz
-
-
350zł kosztuje, ja durny zamawiałem auto na szybko - przypomniało mi się po ponad miesiącu, że by się może przydała, ale było za późno bo się autko zaczęło produkować. W sumie widzę, że tylna szyba się bardzo nie brudzi - przynajmniej na razie - ale jakbym dziś miał zamawiać to wycieraczkę bym wziął.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez k.julianPanowie, a nie wiecie co można by kupić nowego od ręki za 45 tys. porównywalnego z Octavią? Bo może nie trzeba czekać tylko poszukać innej marki...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBmoże Ceeda 1.4 90KMZobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez k.julianPanowie, a nie wiecie co można by kupić nowego od ręki za 45 tys. porównywalnego z Octavią? Bo może nie trzeba czekać tylko poszukać innej marki...
Jak szukałem pandy z wyprzedaży do każdy dzień się liczył.
Jak dobrze poszukasz i będziesz miał szczęście to coś znajdziesz.Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
Komentarz