Octavianos napisał/a: Dlatego, że pewnie niebawem zostanie wycofany a następca moim zdaniem będzie gorszym modelem, choć może ładniejszym...
Nastepca jest OII FL, a to jest dalej to samo auto, jedynie z innym przodem i innymi lampami z tylu, bo cala reszta jest taka sama przeciez w Tourze i FL-ce
Już się gubię. W 2012 roku co zastąpi ofertę O2 Tour? Tajemnicza "Skoda sedan" (prawdopodobnie Fabia Sedan lub inna nazwą) czy O2 FL spadnie jako budżetowa oferta gdy wejdzie O3?
Bo teraz tak zrozumiałem wypowiedź Maicroft, że to O2FL zastąpi O2Tour?
PS. co do różnic O2Tour vs O2FL, nie wątpie, że różnią się tylko wizualnie
Premiera następcy Octavii II FL będzie najprawdopodobniej w 2014 roku. Ze względu na świetną sprzedaż Skoda prawdopodobnie przesunie premierę nowej Octavii z 2012 na 2014....
darek_wawa w 2012 ma być premiera nowego srolfa a O3 od początku miała być dostępna od 2013 roku. O przesunięciu do 2014 roku nie czytalem, ale może i tak jest ....
Rozmawiałem z moim sprzedawcą - mam produkcję na 38tydzień, zamówiłem 7 kwietnia. To jakiś koszmar!!!
Nie martw się nie jesteś sam ja zamówiłem 17.03 i też mam 38 tydzień przesunięty z 24 tygodnia. A jeśli chodzi o autka z których zrezygnowali klienci to gościu z salonu poinformował mnie, że i tak takiego nie dostanę bo mam za duży rabat a jeśli ktoś chc kupić od ręki to po normalnej cenie. Tak dbają o klientów!!!
Spotkanie dotyczyło wartości rezydualnych Skody ale przy okazji prezentowali plany na kolejne lata, nowy niebawem obowiązujący design salonów Skody itp itd.....
Rozmawiałem z moim sprzedawcą - mam produkcję na 38tydzień, zamówiłem 7 kwietnia. To jakiś koszmar!!!
Nie martw się nie jesteś sam ja zamówiłem 17.03 i też mam 38 tydzień przesunięty z 24 tygodnia. A jeśli chodzi o autka z których zrezygnowali klienci to gościu z salonu poinformował mnie, że i tak takiego nie dostanę bo mam za duży rabat a jeśli ktoś chc kupić od ręki to po normalnej cenie. Tak dbają o klientów!!!
Nie macie co narzekać, ja zamówiłem 27.11.2010. Pierwotnie miałbyć 13 tydzień, teraz jest przesunięcie na 27 tydzień. Doliczając transport z fabryki do Poznania a potem z Poznania do dilera to wyjdzie około 8 miesięcy oczekiwania na auto :cry:
Nie martw się nie jesteś sam ja zamówiłem 17.03 i też mam 38 tydzień przesunięty z 24 tygodnia.
Panowie 38 tydzień to ostatni tydzień września. Czyli zapewne odbiór 41 lub nawet 42 tydzień a to już połowa października. Od listopada wszystkie nowo rejestrowane auta mają obowiązek posiadania ESP. Tour w standardzie nie ma ESP i prawdę mówiąc ja sobie nie zamówiłem tego cuda. Co w takim razie w sytuacji gdybym miał odbiór auta już w listopadzie? Wie ktoś coś na ten temat
Nie martw się nie jesteś sam ja zamówiłem 17.03 i też mam 38 tydzień przesunięty z 24 tygodnia.
Panowie 38 tydzień to ostatni tydzień września. Czyli zapewne odbiór 41 lub nawet 42 tydzień a to już połowa października. Od listopada wszystkie nowo rejestrowane auta mają obowiązek posiadania ESP. Tour w standardzie nie ma ESP i prawdę mówiąc ja sobie nie zamówiłem tego cuda. Co w takim razie w sytuacji gdybym miał odbiór auta już w listopadzie? Wie ktoś coś na ten temat
rejestrowane czy wyprodukowane? bo to jest różnica
Parlament Europejski zatwierdził przepis, w myśl którego wszystkie nowe samochody osobowe i dostawcze rejestrowane od listopada 2011 roku w krajach należących do Unii Europejskiej muszą posiadać system kontroli trakcji.
to rozumiem, że wszystkie które mają datę 1 rejestracji po tym dniu.
Parlament Europejski zatwierdził przepis, w myśl którego wszystkie nowe samochody osobowe i dostawcze rejestrowane od listopada 2011 roku w krajach należących do Unii Europejskiej muszą posiadać system kontroli trakcji.
to rozumiem, że wszystkie które mają datę 1 rejestracji po tym dniu.
Komentarz