neck99, A inne urzadzenia nie masz, gdzies podlaczone w obwod kluczyka?? Na czym masz podlaczone zasilanie palma :?:
Automatyczne blokowanie drzwi po 15km/h - dziwne działanie
Zwiń
X
-
Wystarczy wstawić dotatkowy przekaźnik lub diode prostowniczą w obwodzie styku "S" i problem rozwiązany. Wtedy napięcie na styku "S" nie będzie jeszcze przez chwilę podtrzymywane przez pojemność kondesatorów z radia.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
Więc tak, byłem u elektryka . I teraz mam tak, że jak mam załozony panel i radio gra to po wyciagnięciu kluczyka od razu drzwi mi sie odblokowują. Ale... jak nie założę panela do radia to jest po staremu :shock: czekam 5 sek aż sie otworza. Zamieniono tylko plusy w kostce iso. Co jeszcze można zrobić?
W obwód kluczyka jest podłaczony stary zestaw głosnomówiacy ck-7w. Ale jak radyjka nie było to wszystko było ok.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DezetA jak to jest w innych Octaviach. Czy opcję blokowania drzwi mają wszystkie, czy tylko te z fabrycznym alarmem? Jeżeli wszystkie, to jak uruchomic to ustrojstwo?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftneck99, A inne urzadzenia nie masz, gdzies podlaczone w obwod kluczyka?? Na czym masz podlaczone zasilanie palmaWiesz miałem wcześniej inne radyjko i było normalnie potem zmieniłem i odrazu sie tak zrobiło więc wiem na 100% ze to radyjko. Nie mam czasu zamienić tych kabli :lol:
Ale co zauważyłem : Jak gra radio i je wyłacze tzn. nie na off tylko wyłaczenie poprzez zdjęcie panela to wtedy właśnie trzeba czekać po wyłaczeniu kluczyka. jak wyłacze radyjko guzikiem off (panel w środku) to normalnie działa
Dezet, tu masz wszystko opisaneOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
Komentarz