jaka cisza w temacie :diabelski_usmiech czyzby reszta w garazu dekielek zdejmowala
[O1] lampki tylne nad drzwiami
Zwiń
X
-
[O1] lampki tylne nad drzwiami
Mam taki problem, że czasami zdarza mi się zostawić zapaloną lampkę nad tylnymi drzwiami i po zamknięciu samochodu ona nie gaśnie i co więcej po pewnym czasie włącza się alarm (gdy już np. oddaliłem się od samochodu). Powoduje to, że czasami alarm wyje całą noc i rano mam rozładowany akumulator. Dziwne, że sama nie gaśnie po krótkim czasie. Czy jest jakaś metoda, żeby pozbyć się tego problemu?
-
-
Szczerze powiem,że :?:
Zostaw kiedyś świadomie światełko zapalone i zanim wejdziesz do samochodu,zerknij czy się świeci, bo u mnie gaśnie tak jak napisałem,ale:wyłączenie alarmu,otwarcie klapy bagażnika,drzwi,zapala ją z powrotem.
I może tu tkwi problem,ona gaśnie,ale gdy wsiadasz do samochodu to alarm ją uaktywnia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebuSzczerze powiem,że :?:
Zostaw kiedyś świadomie światełko zapalone i zanim wejdziesz do samochodu, zerknij czy się świeci, bo u mnie gaśnie tak jak napisałem,ale:wyłączenie alarmu,otwarcie klapy bagażnika,drzwi,zapala ją z powrotem.
I może tu tkwi problem,ona gaśnie,ale gdy wsiadasz do samochodu to alarm ją uaktywnia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AZAJesteś pierwszym właścicielem ?Może ktoś dokładał lampki na własną rękę i źle to zrobił. Nie wpiął się do modułu tylko znalazł gdzieś masę i wszystko działa ok dopóki nie zamkniesz auta. Alarm Ci się włącza bo jest spadek napięcia. Lampki z obu stron tak samą się zachowują ?
Zamieszczone przez sebuTo normalne bo ona gaśnie dużo później,ale dlaczego włącza się alarm to niewiem,może masz słaby akumulator.
Komentarz
-
Komentarz