[O2] 1.4 TSI Ambiente "w praniu"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • exportsubripp
    Rider
    • 2010
    • 304

Zamieszczone przez fan
    Zamieszczone przez exportsubripp
    Witam wszystkich, własnie sie zalogowalem na tym foru i przeglądam tematy o 1.4 tsi bo wczoraj bylem w salonie i zamówilem takie cacko , odbiór w polowie listopada, dopiero, szkoda ze tak długo ale juz sie doczekac nie moge, jest to wersja mint z alarmem , lakierem metalic , radiem swing , dywanikami listwami w kolorze i kilkkoma innymi dodatkasmi , silnik 1.4 tsi wszystko razem za 58 tys pln, mysle ze za tą cene to nie znajde tak komfortowego i dobrze dopracowanego autka takiej klasy jak octavia, jestem bardzo szczesliwy tym bardziej ze to mój pierwszy nowy samochod , mam nadziej ze bedzie mi dlugo służył, a tym bardziej serce mi rośnie jak czytam posty forumowiczów uzytkujących tę jednostke którzy chwalą sobie ten wybór, uświadamia mnie to tylko jeszcze bardziej że kupiłem odpowiedni samochód, pozdrawiam, nowy użytkownik - exportsubripp
    Jak juz brales dodatki to nie lepiej bylo brac ambiente?
    .
    dostalem minta z tymi wszystkimi dodatkami za 58000 zł , gdybym chcial ambiente to musialbym zaplacic dużo wiecej, ja dostalem te wszystkie dodatki gratis, rabat prawie 10 tys zł, wiec nie bylo sie nad czym zastanawiać
    Napisane za pomocą batonika KitKat

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Z Mintem jest taki problem, ze pewnych dodatkow do niego nie mozna najnomalniej w swieci dolozyc i trzeba brac Ambiente.

Ostatnio jak liczylem to Ambiente i Elegance tak samo doposazone kosztuja praktycznie tyle samo :wink:
      Spritmonitor.de

Komentarz

• MikiTSI
        Classic
        • 2010
        • 39

A jakie te dodatki bo upustu jest teraz 5 tys ..... moim zdaniem duzo ja w lutym 2009 za Elegance dałem 65 200 zł ( w tej cenie był lakier + sciemniajace sie lusterka + podg. dysze spryskiwaczy + czujnik deszczu + uchwyt na butelke z tyłu)......
        Michał
        ---------------------------
        O2 FL 1.4 TSI Elegance

Komentarz

• loyd
          RS
          • 2010
          • 2342

Zamieszczone przez MikiTSI
          A jakie te dodatki bo upustu jest teraz 5 tys ..... moim zdaniem duzo ja w lutym 2009 za Elegance dałem 65 200 zł ( w tej cenie był lakier + sciemniajace sie lusterka + podg. dysze spryskiwaczy + czujnik deszczu + uchwyt na butelke z tyłu)......
          Kurcze, bardzo tanio. Gdzie kupowałeś ?

Komentarz

• MikiTSI
            Classic
            • 2010
            • 39

Kraków _ INTER ........
            Michał
            ---------------------------
            O2 FL 1.4 TSI Elegance

Komentarz

• exportsubripp
              Rider
              • 2010
              • 304

.
              ja to sobie tak wyliczylem bo dali mi 5000 pln rabatu plus gratisowo dorzucili kolo zapasowe , lakier matalic , radio swing i autoalarm z centralnym zamkiem oraz listwy w kolorze nadwozia, te wszystkie gratisy plus rabat 5 tys daje razem ok 9 tys obniżki w cenie.
              Napisane za pomocą batonika KitKat

Komentarz

• _tm_
                RS
                S_OCP Member
                • 2004
                • 2333
                • Superb III (3V3)
                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                • CDAA 1.8 TSI 160 KM
                • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Zamieszczone przez exportsubripp
                .
                ja to sobie tak wyliczylem bo dali mi 5000 pln rabatu plus gratisowo dorzucili kolo zapasowe , lakier matalic , radio swing i autoalarm z centralnym zamkiem oraz listwy w kolorze nadwozia, te wszystkie gratisy plus rabat 5 tys daje razem ok 9 tys obniżki w cenie.
                To poczytaj o naszych klubowych dealerach i wyślij zapytania o cenę. Może okazać się, że utargujesz sporo więcej.

Hint: wpisz w wyszukiwarkę hasło "danielcio"
                S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
                Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
                -------------------------------------------------------------------------
                O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
                O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
                O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• Ron
                  Classic
                  • 2011
                  • 11

Witam Was.
                  Na forum jestem nowy, Octavia 1,4 TSI to dla mnie też nowość, jeżdżę nią od 10/2010. Jestem na razie super zadowolony. A odnośnie ubytków płynu chłodzącego to skłaniałbym się ku tezie, że tak jak każda ciecz, paruje przez odpowietrznik i dlatego nieznacznie ubywa. A stan trzeba sprawdzać okresowo, tak jak olej.
                  Pozdrawiam
                  Ron

Komentarz

Pracuję...