Zamieszczone przez Zygal
Tylny napis OCTAVIA
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez deviltomekja myłem acetonem i śladu nie ma nie wiem dlaczego ktoś poniżej mojego postu sie dziwi....mozna sprubowac ekstrakcyjną , jesli ta da sobie radę- mi lakieru zmywacz do paznokci nie zniszczył
Komentarz
-
-
mam do sprzedania tylny napis Octavia jakbyś był zainteresowany, info w podpisie :szeroki_usmiechASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
ja myłem acetonem i śladu nie ma nie wiem dlaczego ktoś poniżej mojego postu sie dziwi....mozna sprubowac ekstrakcyjną , jesli ta da sobie radę- mi lakieru zmywacz do paznokci nie zniszczył
Komentarz
-
-
no właśnie ja pisałem od początku że zmywaczem ktoś niżej mnie wyśmiał że polecam aceton ale w sumie to nie musiał być aceton.....wiec nie wprowadzać w błąd zmywacz kosztuje 2zł z hakiem i jest najtanszym i chyba najlepiej działającym środkiem....i jak sie okazuje to nie jest chyba już aceton
Komentarz
-
Komentarz