Tylny napis OCTAVIA

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • swachas
    Classic
    • 2011
    • 4

Tylny napis OCTAVIA

nokian
  • niao
    Classic
    • 2010
    • 23

Tylny napis OCTAVIA

Witam,
    ktoś mi podpie...lil ten napis tylny OCTAVIA i jest tam teraz tylko duzo kleju po taśmie. Gdzie mogę nabyć ten napis?

Komentarz

• genesis
      Ambiente
      • 2010
      • 232

1. ASO Skoda

2. Czeskie allegro
      http://allegro.pl/listing.php/search...ing_interval=7
      DADRL wyłącz światła - włącz myślenie

Komentarz

• deviltomek
        Ambiente
        • 2010
        • 246

albo wez zmywacz do paznokci i zmyj klej a później przepoleruj i będzie bez emblematu....nie wiem jak Tobie ale mi sie tak bardziej podoba (sam nie mam emblematu ani octavia ani aznaczenia wersji)

Komentarz

• marekzu
          L&K
          • 2007
          • 1412
          • Superb II combi (3V5)

Zamieszczone przez deviltomek
          albo wez zmywacz do paznokci
          rewelacyjny pomysl z acetonem :hammer wez benzyne ekstrakcyjna i to zmyj

Komentarz

• jacog
            Rider
            • 2008
            • 420
            • Felicia I (6U1)

Albo izopropanol, mniej agresywny niż ekstrakcyjna. Używam go do usuwania naklejek z obudów plastikowych bo nie reaguje z plastikiem. A aceton to chyba najdurniejszy pomysł - szmatka na pewno zostanie zabarwiona na kolor nadwozia.

Komentarz

• niao
              Classic
              • 2010
              • 23

Czyli jak izopropanolem czy benzyna ekstrakcyjna? Jak najlepiej tak abym nie spieprzyl i zeby mi lakier sie nie spierd...

Komentarz

• deviltomek
                Ambiente
                • 2010
                • 246

ja myłem acetonem i śladu nie ma nie wiem dlaczego ktoś poniżej mojego postu sie dziwi....mozna sprubowac ekstrakcyjną , jesli ta da sobie radę- mi lakieru zmywacz do paznokci nie zniszczył

Komentarz

• Robert_P
                  Ambiente
                  • 2010
                  • 209

Zamieszczone przez deviltomek
                  ja myłem acetonem i śladu nie ma nie wiem dlaczego ktoś poniżej mojego postu sie dziwi....mozna sprubowac ekstrakcyjną , jesli ta da sobie radę- mi lakieru zmywacz do paznokci nie zniszczył
                  Jeśli użyłeś zmywacza do paznokci to nie znaczy że jest on na bazie acetonu , teraz stosuje sie inne bardziej przyjazne składniki zarówno dla paznokci jak i dla auta :szeroki_usmiech
                  Smerf Miętus

Komentarz

• mozgi
                    L&K
                    • 2009
                    • 1129
                    • Octavia I (1U2)
                    • AKL 1.6 MPI 101 KM

mam do sprzedania tylny napis Octavia jakbyś był zainteresowany, info w podpisie :szeroki_usmiech
                    ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
                    Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• tryton
                      Elegance
                      • 2008
                      • 935

Myłeś acetonem czy zmywaczem do paznokci bo to dwie różne bajki jak się skonsultujecie z małżonkami to będziecie wiedzieć że już dawno zmywacze do paznokci są bez acetonowe przynajmniej moja takich używa

Komentarz

• deviltomek
                        Ambiente
                        • 2010
                        • 246

no właśnie ja pisałem od początku że zmywaczem ktoś niżej mnie wyśmiał że polecam aceton ale w sumie to nie musiał być aceton.....wiec nie wprowadzać w błąd zmywacz kosztuje 2zł z hakiem i jest najtanszym i chyba najlepiej działającym środkiem....i jak sie okazuje to nie jest chyba już aceton

Komentarz

Pracuję...