Tylny napis OCTAVIA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • niao
    Classic
    • 2010
    • 23

Tylny napis OCTAVIA

Witam,
    ktoś mi podpie...lil ten napis tylny OCTAVIA i jest tam teraz tylko duzo kleju po taśmie. Gdzie mogę nabyć ten napis?

Komentarz

• deviltomek
      Ambiente
      • 2010
      • 246

albo wez zmywacz do paznokci i zmyj klej a później przepoleruj i będzie bez emblematu....nie wiem jak Tobie ale mi sie tak bardziej podoba (sam nie mam emblematu ani octavia ani aznaczenia wersji)

Komentarz

• marekzu
        L&K
        • 2007
        • 1412
        • Superb II combi (3V5)

Zamieszczone przez deviltomek
        albo wez zmywacz do paznokci
        rewelacyjny pomysl z acetonem :hammer wez benzyne ekstrakcyjna i to zmyj

Komentarz

• jacog
          Rider
          • 2008
          • 420
          • Felicia I (6U1)

Albo izopropanol, mniej agresywny niż ekstrakcyjna. Używam go do usuwania naklejek z obudów plastikowych bo nie reaguje z plastikiem. A aceton to chyba najdurniejszy pomysł - szmatka na pewno zostanie zabarwiona na kolor nadwozia.

Komentarz

• niao
            Classic
            • 2010
            • 23

Czyli jak izopropanolem czy benzyna ekstrakcyjna? Jak najlepiej tak abym nie spieprzyl i zeby mi lakier sie nie spierd...

Komentarz

• deviltomek
              Ambiente
              • 2010
              • 246

ja myłem acetonem i śladu nie ma nie wiem dlaczego ktoś poniżej mojego postu sie dziwi....mozna sprubowac ekstrakcyjną , jesli ta da sobie radę- mi lakieru zmywacz do paznokci nie zniszczył

Komentarz

• Robert_P
                Ambiente
                • 2010
                • 209

Zamieszczone przez deviltomek
                ja myłem acetonem i śladu nie ma nie wiem dlaczego ktoś poniżej mojego postu sie dziwi....mozna sprubowac ekstrakcyjną , jesli ta da sobie radę- mi lakieru zmywacz do paznokci nie zniszczył
                Jeśli użyłeś zmywacza do paznokci to nie znaczy że jest on na bazie acetonu , teraz stosuje sie inne bardziej przyjazne składniki zarówno dla paznokci jak i dla auta :szeroki_usmiech
                Smerf Miętus

Komentarz

• mozgi
                  L&K
                  • 2009
                  • 1129
                  • Octavia I (1U2)
                  • AKL 1.6 MPI 101 KM

mam do sprzedania tylny napis Octavia jakbyś był zainteresowany, info w podpisie :szeroki_usmiech
                  ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
                  Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• tryton
                    Elegance
                    • 2008
                    • 935

Myłeś acetonem czy zmywaczem do paznokci bo to dwie różne bajki jak się skonsultujecie z małżonkami to będziecie wiedzieć że już dawno zmywacze do paznokci są bez acetonowe przynajmniej moja takich używa

Komentarz

• deviltomek
                      Ambiente
                      • 2010
                      • 246

no właśnie ja pisałem od początku że zmywaczem ktoś niżej mnie wyśmiał że polecam aceton ale w sumie to nie musiał być aceton.....wiec nie wprowadzać w błąd zmywacz kosztuje 2zł z hakiem i jest najtanszym i chyba najlepiej działającym środkiem....i jak sie okazuje to nie jest chyba już aceton

Komentarz

Pracuję...