Zamieszczone przez paweł2
[ Dodano: Wto 12 Paź, 10 07:23 ]
Zamieszczone przez szkoda

No uczciwie mówiąc nie należy słów klasa średnia brać w cudzysłów... Ja wiem, że Accord ma stosunkowo mały bagażnik, że z tyłu nie dużo miejsca (moim zdaniem jednak nie mniej niż Skoda - może ma ktoś obiektywne pomiary ?) ale jeżeli ktoś wsiada za kierownicę obu aut, ustawia pod siebie fotel i kierownicę tak jak lubi i uważa że OII i Accord to jest ta sama klasa pojazdów - aaaa to już dla mnie dziwne. I sorry, ale nie jestem w stanie tego zrozumieć ani zaakceptować pisania że to w sumie to samo. NIe jest to ta sama półka i już.

ops: ,pomylilo mi sie z Oplem.Troche pojezdzilem dzisiaj i Sportage(nie jedzie,absolutnie odpada) i Accordem,to inna bajka 150KM juz ladnie jedzie a po programie 180 to bedzie cos.

Co do wygladu i sposobie podejscia do tego auta przecież napisałem tylko swoje zdanie a o gustach sie nie dyskutuje

No to rodzynkiem kolega jest tak wysoko oceniając pracę tego serwisu :szeroki_usmiech
ops: nie dość , że brzydal...to po otwarciu drzwi od auta i zobaczeniu ponurej tapicerki i tandetnych (w porównaniu z poprzednikami) plastików dałam sobie spokój z dalszym oglądaniem (a chciałem namówić brata na Yeti)
za 2 tygodnie śmigam z bratem znów do salonów by dokonać wyboru. Takie małe odstępstwo od tematu ale chciałem się podzielić spostrzeżeniami.
widać lepsze materiały które zostały użyte no i ta ilość miejsca w aucie jednak ma znaczenie.
Komentarz