nie no serio myśle o kupnie jej jakiegos autka, ale bardzo taniego (początki prawka) i sprawnego (żebym nie musiał pod nim siedzieć), a że nie będzie robić więcej jak to 2-3 kkm rocznie to... może jakaś favoritka - tak żeby przy koguciku pozostać
Octavia diesel czy benzyna
Zwiń
X
-
Dynia...
Oj tak..z kobietami nie warto zadzierać,
przynajmniej moja to dość ostry osobnik... :lol:
dlatego prędzej to ja bym na taczce podróżował... :P
kurcze sry za OT... :P
ale może się przyda w tej gorącej atm.
PS.Stare fiesty mają niezłą opinię i są tanie za 2-3tys. już dostaniesz.
Komentarz
-
Zamieszczone przez YubYnie no serio myśle o kupnie jej jakiegos autka, ale bardzo taniego (początki prawka) i sprawnego (żebym nie musiał pod nim siedzieć), a że nie będzie robić więcej jak to 2-3 kkm rocznie to... może jakaś favoritka - tak żeby przy koguciku pozostaćTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
moja Kasia prawko ma od 5, gdy miała je trzy miesiące zrobiła bum, duże bum, jechała polonezem, walneła w uno (te do kasajcji), i tak mi się zraziła do kierowania, że... dopiero teraz myśli o kierowaniu i chce mnie wozić na wódkę , ale nowym sie boji,dlatego taka favoritka za 3-4 tyś. z bachą w miarę, a niech nawet trochę otrze, to nie będzie tak szkoda, a po jakimś czasie pomyślę o czymś nowszym, chociaż z drugiej srtony - może jakiś czołg :diabelski_usmiech
[ Dodano: Wto 09 Maj, 06 00:06 ]
na LPG za mało robi km, tym bardziej na diesla, tak więc jakaś bardzo mała benzynka w większej budzie
[ Dodano: Wto 09 Maj, 06 00:08 ]
prawo jazdy od 5 lat - sory, cos zjadło parę literOctavia Combi Tour Plus 1,9 TDI ASV '05
President Harry II Clasic + DV 27 S w dziurce po fm-owej + spliter (ale myslę nad drugą dziurką na fm-ową)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YubYmoże jakaś favoritka
Zamieszczone przez MisiekWAWpomysl o Nissanie Micra
Komentarz
-
-
to prawda, moja Kasia drobna istotka, nie to co ja 100+kg., wsp. by sie jej przydało, ale uczyła się jeździć naszym poldkiem i to bez wsp. i parkowała w kopercie dla punta(wtedy), szkoda, że nie wyprodukowali czołgu z 1,0 l. silnikiem (no może poza moskwiczem i wartburgiem) :szeroki_usmiechOctavia Combi Tour Plus 1,9 TDI ASV '05
President Harry II Clasic + DV 27 S w dziurce po fm-owej + spliter (ale myslę nad drugą dziurką na fm-ową)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YubYale uczyła się jeździć naszym poldkiem
Komentarz
-
-
a nie, nie ja mojej nie powierzę Octy, to autko do pracy mi jest potrzebne i nawet przeglądy dla mnie są uciążliwe, a dla Kasi coś kupię a za celne propozuje i komentarze dziękiOctavia Combi Tour Plus 1,9 TDI ASV '05
Komentarz
-
Komentarz