A Hyundai I30 CW 1,6 crdi 115 kM? W najbogatszym wyposażeniu powinien być po rabatach ok 70k. 5 lat gwarancji, nowoczesny silnik, cichy, mocny.
Alternatywa dla OII FL.
Zwiń
X
-
Osobiście jesli miał bym wybierać miedzy Oplem insignią, accordem i Superbem to miał bym dylemat między Superbem a Accordem oczywiście w kombi i tu zobaczył bym jakie wyposazenie i co dostane i jaki rabat, Opel osobiście odpada ze wzglądu na cięzar i słabą jakość jak dla mnie plastików i deski rozdzielczej.
Ja osobiście ostatnio mam manie autobusów czytaj Vanów i za tą kasę kupił bym Nowego sharana 2.0 TDI 170KM.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2tez tak mysle ze do 70k to tylko octa zreszta wiecej to bym za nia nie dal,potem to juz tylko imo s2,accord i ciekawy jestem koreancow optima i hyundai i40,no i nowy pug 508.
Gdy wiosną ub. roku podejmowałem decyzje o samochodzie to tak właśnie postąpiłem. Ostatecznie wygrała Octavia ale wybór nie był łatwy a zwycięzca miał kilku konkurentów.
Komentarz
-
-
Panowie na chwile obecna znajomi po wysluchaniu porad i opini stworzyli sobie prywatny raking i na razie nadal prowadzi(taki byl pierwotny zamysl) OII FL 1.6tdi,nastepnie i to bardzoblisko S2 i Accord(wszystkie w kombi),no i tu niespodzianka beda probowac nowego Sharana i czekac na Kiie Optime :shock:
Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TichyNo i te nieszczęsne blachy - ruda Kia'e wpiernicza wybitnie szybko...Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sdssAle ceny serwisu i oczekiwanie na częsci zamienne nie należy do przyjemnych.jedyne samochody zastępcze to dostawałem w Skodzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2OII FL 1.6tdi,nastepnie i to bardzoblisko S2 i Accord(wszystkie w kombi),no i tu niespodzianka beda probowac nowego Sharana i czekac na Kiie Optime :shock:
Zamieszczone przez PiterNZAkurat z czekaniem na Kia Optima rozumiem.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomiktBig, wybacz ale auto 4 lata i 50 tysięcy - każde będzie chodziło idealnieMylisz się. Vectra B - przez pierwszy rok co 3 tygodnie w serwisie (pierwsza awaria po ... 2 tygodnia od odebrania z salonu). Megane II - pierwsze 2 lata non stop jakieś naprawy (pierwsza awaria po ok. 3 iesiacach od odebrania z salonu).
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RonA Hyundai I30 CW 1,6 crdi 115 kM? W najbogatszym wyposażeniu powinien być po rabatach ok 70k. 5 lat gwarancji, nowoczesny silnik, cichy, mocny.jedyny plus to ten silink - jest mega cichy i wydaje się być sporo mocniejszy niż 1.9 TDI VW - z tym, że jak sobie poczytałem testy porównawcze VW Golfa Varianta 1.9 TDI i Ceeda z takim silnikiem to wyszło, że VW jest minimalnie szybszy w każdej kategorii (więc hyundai jest tylko subiektywnie szybszy)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomiktBig, wybacz ale auto 4 lata i 50 tysięcy - każde będzie chodziło idealnieCała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
rezon, znam przypadek gdzie uzytkowniczka Hyunday SantaFe oczekiwałą na część 3 miesiące, a pojazd satał w serwisie. Przypadek skrajny. Kia & Hyunday w mega tępie zaczyna równać do europy auta ciekawe stylistycznie, z materiałami i wykończeniem bywa różnie ale jest się nad czym zastanawiać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sdssznam przypadek gdzie uzytkowniczka Hyunday SantaFe oczekiwałą na część 3 miesiące,, a konkretnie Renault (moduł ESP w Lagunie II) oraz Mondeo (szyba tylnia) tez okresy oczekiwania na te częsci wynosiły ok. 4-5 miesiacy czasu.
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez TichyNo i te nieszczęsne blachy - ruda Kia'e wpiernicza wybitnie szybko...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gebekZamieszczone przez astw"Prawdziwy Japoniec to już tylko Mazda"
i Subaru, Daihatsu oraz aktualny Accord.
i nie zaluje decyzji zmiany z O2.
A i potwierdzam w calej rozciaglosci odczucia kolegi Big.
Jedymym minusem tego auta,jest ciut przytwarde zawieszenie...ale wiele osob to lubi,
wiec moze to zaletaGarret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
Komentarz