może napiszemy większym gronem jakąś petycje do SAP :?: o usunięcie wady fabrycznej w naszych autach :?: :idea:
WADA FABRYCZNA SKODY O2----LAKIER!!!!
Zwiń
X
-
lilo, ja bym był za ale i tak będę próbował indywidualnie. Z tego co pamiętam jak oni by to uznali za wadę fabryczna to muszą wymienić na nowe a jak to była informacja serwisowa to tylko zależy od dobrej woli SAP. taka sama sytuacja dotyczy szyb trójkątnych w tylnych drzwiach z początków produkcji.
Pozdrawiam1) Skoda Felicja 1,3 Lxi -97 jest :-)
2) Skoda Octavia II 1,9 TDI -04 jest :-)
3) Skoda Octavia I RS 1.8T -04 jest :-D
4) Skoda Fabia 1,2 TSI DSG -2016 jest :-)
Komentarz
-
-
Ja myślę że w nas siła :P Skoro z czasem produkcji zmienili uszczelki na inne bardziej miękkie to nie mogą powiedzieć że problem nie istnieje :evil:
Kilku naszym kolegom z forum już udało się te uszczelki powymieniać i polakierować wytarte miejsca za free , więc myślę że SAP powinno się zgodzić naprawić wszystkie wadliwe egzemplarze :evil:
Ja i zibi64 chcemy podjechać do ASO i zawalczyć , może nawet wydrukuję nasz wątek żeby udowodnić że nie jest to sprawa jednostkowa , zobaczymyDaniel
Komentarz
-
-
Ale dlaczego nie zwrócicie się jako ogół. Np. 100 -500 użytkowników z takim problemem.Nagłosić sprawe i walczyć. Nas Polaków mają za debili i nikt z nami się nie liczy.W krajach cywilizowanych i tych troche mniej np.Egipt ludzie znaja swoją wartość i walczą o swoje , my niestety sprzedajemy się za grosiki ...kiedyś targowica ...dziś ,właśnie dziś to codziennosć
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikloru napisał/a:
pandzik napisał/a:
Jest szansa że w Tour zostało to wyeliminowane?
nie
:roll:O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
no dobra ale jak szanowny pan w ASO tłumaczy iż winą przetartego lakieru jest piasek pomiędzy uszczelka na warstwą lakierniczą to łapy opadają.... próbować w innym ASO ?Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloKilku naszym kolegom z forum już udało się te uszczelki powymieniać i polakierować wytarte miejsca za free , więc myślę że SAP powinno się zgodzić naprawić wszystkie wadliwe egzemplarze
Komentarz
-
-
Dzisiaj nowe kwiatki wyszły :evil:
A jeszcze jakiś miesiąc temu albo i krócej nic nie było, albo nie zauważyłem(w co wątpię)
Już normalnie nie mam sił do tego lakieru...
I teraz pytanie co to i z czego to jest :?:
https://picasaweb.google.com/1138053...eat=directlink od 11-go zdjęcia
Komentarz
-
-
To nie jest pekajaca sypachla...bo jej tam nie ma :!: .
W O2 czesto peka lakier na tym laczeniu ramy dachu i platu dachu. Pod spodem jest masa uszczelniajaca.
Wada fabryczna :evil:Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
Komentarz