piramida kiedyś w sierpniu śmigałem na zimówkach do Niemiec (Jezioro Bodeńskie) bo wiedziałem, że będę wracał w listopadzie (a przecież szkoda było miejsca w bagażniku by wozić drugi komplet) i nie zauważyłem by coś oponkom zaszkodziło :lol:
Ja zaraz jade a tu zero st. C a od soboty na letnich :-)
Trudno,wykrakalem pare postow wyzej,ze najwyzej bedzie trzeba troszke uwazac jak sie ochlodzi
Tak wiec uwazajmy "letniacy" ;-)
tez mi sie lepiej jezdzi niz na zimowych..continentale conti premium 2 sa o wiele cichsze niz ug7+ , i lepiej tlumia nierownosci - moze dlatego ze to 195 a zimowe mam 185
Ja zmieniłem opony we wtorek i na razie nie żałuję (ZERO klientów, zero czekania etc.) ale jedna rzecz mnie PRZERAZIŁA - poprzednio zapłaciłem 37 zł a teraz 44 zł (za 2 sztuki)... czyli o prawie 19% więcej.... I to w tym samym miejscu (Opony.net - Ksawerów k/Łodzi)... A to się tak dosyć średnio ma do inflacji deklarowanej przez agendę rządu Tuska czyli GUS (4-5%)...
Pozdrawiam,
Jaroslav92525
----------------------- VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
Ja zmieniłem opony we wtorek i na razie nie żałuję (ZERO klientów, zero czekania etc.) ale jedna rzecz mnie PRZERAZIŁA - poprzednio zapłaciłem 37 zł a teraz 44 zł (za 2 sztuki)... czyli o prawie 19% więcej.... I to w tym samym miejscu (Opony.net - Ksawerów k/Łodzi)... A to się tak dosyć średnio ma do inflacji deklarowanej przez agendę rządu Tuska czyli GUS (4-5%)...
A zmianę stawki VAT też uwzględniłeś? I do tego wyższe koszty życia na które usługodawca musi zarobić?
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz