Zamieszczone przez zak14
[O2] Korbowody BXE
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Ja pierd.....le. Ale bezawaryje skodziaki sobie kupilim.... Hehe. 1,9 tdi - symbol dobrego diesla. Oby sie człowiek nigdy już więcej tak nie władował... Ino co po tym kupić. Wszystko co nowe to już jakies takie.....jednorazowe.
Może koreańca? Zdaje mi sie że VW-ej bardzo dużo ciężkiej roboty wkłada by dojśc do poziomu starych koreańców a oni do poziomu starego VW-eja
Ciekawe jaki będzie finał tych starań za kilka lat
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_Ja pierd.....le. Ale bezawaryje skodziaki sobie kupilim.... Hehe. 1,9 tdi - symbol dobrego diesla. Oby sie człowiek nigdy już więcej tak nie władował... Ino co po tym kupić. Wszystko co nowe to już jakies takie.....jednorazowe.
Może koreańca? Zdaje mi sie że VW-ej bardzo dużo ciężkiej roboty wkłada by dojśc do poziomu starych koreańców a oni do poziomu starego VW-eja
Ciekawe jaki będzie finał tych starań za kilka latPozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokA czy ten problem dotyczy BXE tylko w Skodach czy może to dotyczyć także VW i Audi?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Kurde, niesamowite te wiesci, szkoda chlopakow co maja takie motory pod maska. Nikt przeciez sobie na to nie zasluzyl, kazdy pewnie grosz cisnal zeby zakupu bryki dokonac...a tu takie nowosci. Czy slyszeliscie moze cos z podobnych rzeczy o silniku AXR 100 koni z 2008 roku (octavia 1U) ? ...zaczyna mnie ten temat troche ciekawic... Pozdrowienia dla wszystkich i mam nadzieje ze macie akurat te solidne korbowody
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez coplandKurde, niesamowite te wiesci, szkoda chlopakow co maja takie motory pod maska. Nikt przeciez sobie na to nie zasluzyl, kazdy pewnie grosz cisnal zeby zakupu bryki dokonac...a tu takie nowosci.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Panowie potwierdzam tą przypadłość.
Mój znajomy ma właśnie BXE z 2006 r i po roku czasu i przebiegu 60 tys km. wyszły korby.
Wszystko odbyło się elegancko na gwarancji. Czyli nowy korpus i rozrząd.
Potwierdza to fakt wadliwych silników z danej produkcji. Jeśli nic się Tobie jeszcze nie stało tzn że trafiłeś na dobra rękę szwabaMECHANIKA # WULKANIZACJA # MYJNIA # SPRZEDAŻ NOWYCH OPON # PROSTOWANIE FELG #
Zapraszamy : http://ww.facebook.com/navigator.auto
# # # # # # # # # # #
Moja O2
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=51159
Komentarz
-
-
abstinent, nie kojarzę czy sczytał z bloku silnika czy mu wyskoczyło to na lapku.
Powiedział tylko że jestem 1-szy który chipuje typ C silnika BXE (bo OII FL). Chipowanie trwało 3h bo musiał nowe mapy tworzyć.
Ale czy C dotyczy zmian w samym silniku (może inna jakość wnętrzności) czy osprzętu /elektryki tego :niewiem
Komentarz
-
Komentarz