Zamieszczone przez karmel
co sadzicie o tej skodzie??
Zwiń
X
-
jak pisałem prosiłem o porade który z tych 2 modeli(wyłącznie tych) jest lepszy(wszystkie plusy i minusy takiej wersji) te które podałem na poczatku bo o2 nie biore pod uwage z wielu względów nie tylko estetycznych nikogo nie obrażając biorac!!!!! mamuska jak poszła do salonu zaczeli takie głupoty walić ze był pewna ze o1 jest dostępna tylko w wersji 1,6 silnik i z wypozażeniem tur i powiedzieli ze reszte czeba dokupić !!!! wiem ze moja mamam jest osoba typu tankuj i jeździj i sie nie zna na autach!!! wiec ja wziołem to w swoje rece na zakup mammy przeznaczone około 80k złotych i nie wiedziałem która wersja jest lepsza wiec zapytałem. jesli chodzi salon to tam raczej wszystko powiedza zeby sprzedać auto a ja chciałem opinie osób które maja podobne samochody i je uzywaja a nie sprzedaja bo mam do was wieksze zufanie niz do ludzi z salonu!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmeljak pisałem prosiłem o porade który z tych 2 modeli(wyłącznie tych) jest lepszy(wszystkie plusy i minusy takiej wersji) te które podałem na poczatku bo o2 nie biore pod uwage z wielu względów nie tylko estetycznych nikogo nie obrażając biorac!!!!! mamuska jak poszła do salonu zaczeli takie głupoty walić ze był pewna ze o1 jest dostępna tylko w wersji 1,6 silnik i z wypozażeniem tur i powiedzieli ze reszte czeba dokupić !!!! wiem ze moja mamam jest osoba typu tankuj i jeździj i sie nie zna na autach!!! wiec ja wziołem to w swoje rece na zakup mammy przeznaczone około 80k złotych i nie wiedziałem która wersja jest lepsza wiec zapytałem. jesli chodzi salon to tam raczej wszystko powiedza zeby sprzedać auto a ja chciałem opinie osób które maja podobne samochody i je uzywaja a nie sprzedaja bo mam do was wieksze zufanie niz do ludzi z salonu!!!!!!!!
A skoro chcesz OI to spokojnie odpusc sobie z jakies 15 K PLN bo szkoda kasy chyba ze masz jej pod dostatkiem to proponuje dac na gadgety octaviaclub.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez karmeltylko wydaje mi sie ze silnik troszke słaby jest i nie znam go i w tym najwiekszy prblem??
jak sie nim bedzie jeździło??
Karmel, jak masz teraz benzynę 1.6 to różnica naprawdę będzie odczuwalna ;-)
Natomiast jak zamierzasz tyle kasy wyłożyć to słuchaj kolegów- O2 będzie znacznie sensowniejszym wyborem w tych pieniądzach, w wielkim skrócie : większe auto (dłuższe, szersze, większy rozstaw kół, osi) - zauważalnie więcej miejsca na nogi z tyłu,
lepsze zawieszenie (z tyłu wielowahaczowe) -> lepsze prowadzenie
lepsza jakość użytych materiałów w środku - bardziej elegancka deska rozdzielcza- Twoja mama to doceni, myślę :-)Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Ja bym tez myslal o O II :!:
Dodatkowo ,po u plywie paru lat dwojka powinna mniej tracic na wartosci.
W O II jest tez FMIC co jest napewno odczuwalne ,u mnie w O I czuc wyraznie ze auto puchnie :roll:
O II hamulce tez chyba ma skuteczniejsze (wieksze tarcze).
Octe I i II dzieli juz przepasc technologiczna ,minelo juz 8-9 lat od jej debiutu.
Po mimo ze jezdze octa I to wiem ze jest to juz stara konstrukcja (udana ,ale stara) i w tym momencie poszedl bym z duchem czasu i wybral nowe rozwiazania :wink:
Ale wybor nalezy do ciebie lub raczej twojej mamy :wink:
Komentarz
-
Komentarz