djczas, jeszcze miesiac
Założenie przedniego zderzaka gdzie w WAW.
Zwiń
X
-
Założenie przedniego zderzaka gdzie w WAW.
Cofając przedni zderzak chciał zostać na krawężniku. Byłem w jakimś zakładzie niby zrobili ale jakieś szpary pomiędzy zderzakiem a światłami grilem są większe. Oprócz tego zderzak na dole wygiął się. Kilka dni temu podobna sytuacja z krawężnikiem. Proszę możecie polecic jakiś zakład...etc?
-
-
Zamieszczone przez JPS1972Dzięki.
[ Dodano: Wto 11 Lip, 06 13:02 ]
Zamieszczone przez PurchawaJedz do AUTO-BLAK
Mam właśnie ten sam problem. Wczoraj przy cofaniu zderzak zahaczył o krawężnik i efekt jest taki, że są szpary przy łączeniach z lampami ale najgorsze,że nadole się wygiął. Teraz praktycznie na większy krawężnik wiechać nie mogę.
JPS1972
Możesz napisać co oni u ciebie zrobili? Szczególnie jak sobie z tym wygięciem poradzili.
Nie wiem czy naprawiać czy może używkę niepołamaną kupić i założyć.Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftlatego podnioslem przod i problem zniknal jak narazie
A tak wogóle uznaje wyższość zderzaka przed FL do tego po Fl bo w starym mamy czarny plastik który wyskakuje z zatrzasków i bardzo łatwo go potem założyć , a w nowym niestety jest cały i jak coś to wieksze straty.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
polecam takie rozwiazanie (laczace dwie sprawy): przy okazji montazu aluminiowej plyty pod silnikiem mam rozwiazany problem zderzaka (tez mialem naderwany) - jest przykrecony poprzez aluminiowy profil do tej oslonowej plyty silnika - i wyglada to OK i jest przy kazji zabezpieczona miska olejowa - POLECAM!!krzychu
L&K 1,9TDI AHF 2001r + turbo 130. 185 tyś km
CB Cobra, B4, ATE_PD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftDlatego podnioslem przod i problem zniknal jak narazieNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanachpolecam takie rozwiazanie (laczace dwie sprawy): przy okazji montazu aluminiowej plyty pod silnikiem mam rozwiazany problem zderzaka (tez mialem naderwany) - jest przykrecony poprzez aluminiowy profil do tej oslonowej plyty silnika - i wyglada to OK i jest przy kazji zabezpieczona miska olejowa - POLECAM!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przem1978mów szybciutko ile to kosztuje (???), bo własnie likwiduje szkode i przy okazji wymiany zderzaka będą mi robić osłonę silnika i miske olejową, może udałoby mi sie w ten sposób wzmonić spód na przyszłość...krzychu
L&K 1,9TDI AHF 2001r + turbo 130. 185 tyś km
CB Cobra, B4, ATE_PD
Komentarz
-
Komentarz