Prosze bardzo - Takze jak znajdziesz kod lakieru mały punkcik za pomoc przydał by się jestem łasy na takie punkciki
Zastałem wgniecone drzwi...
Zwiń
X
-
Zastałem wgniecone drzwi...
Witajcie, powiem Wam co mie się przytrafiło dzisiaj, zaparkowałem samochód przy ulicy obok bazarku przy Racławickiej w Wwie , wracam do samochodu i co widze? drzwi od kierwocy przejechane na wysokości listwy !!!! Wgniecenie coprawda bez ostrych zagięć ale widoczne jes! a po palancie który to zrobił został tylko biały lakier na moim czarnym i tyle był widziany, nikt nic nie widział, nie słyszał..., wkurwiłem się niesamowiecie, człowiek zapierdala zeby miec, dba , szanuje a tu jakiś skurwysyn przejedzie ci po boku jak slepy! moze ktoś zna namiary na porządny warsztat gdzie może metodą "odsysania" to zrobią?? a moze w inny sposób?
-
-
Re: Zastałem wgniecone drzwi...
Zamieszczone przez DorisWitajcie, powiem Wam co mie się przytrafiło dzisiaj, zaparkowałem samochód przy ulicy obok bazarku przy Racławickiej w Wwie , wracam do samochodu i co widze? drzwi od kierwocy przejechane na wysokości listwy !!!! Wgniecenie coprawda bez ostrych zagięć ale widoczne jes! a po palancie który to zrobił został tylko biały lakier na moim czarnym i tyle był widziany, nikt nic nie widział, nie słyszał..., wkurwiłem się niesamowiecie, człowiek zapierdala zeby miec, dba , szanuje a tu jakiś skurwysyn przejedzie ci po boku jak slepy! moze ktoś zna namiary na porządny warsztat gdzie może metodą "odsysania" to zrobią?? a moze w inny sposób?
jeśli masz metalik to watpie, żeby lakier dobrali idealnie i sąsiednie elementy tez trzeba cieniować.
szkoda, że nie trafiłeś na takiego uczciwego co ja. Mi jak koleś wiechał to zostawił wizytówkę z prośbą o kontakt i załatwiliśmy to bez żadnych ścięć, więcej takich.1.9 TDI ALH (seria) kombi 286 tys km i nabijam wiecej
www.samochodowy-warsztat.prv.pl/
Komentarz
-
-
jezeli lakier nie odprysl i wgniecenie jest malo widoczne, to ja bym nie robil.
Plusy nierobienia sa trzy:
1. nie wydasz kasy,
2. nikt ci potem nie bedzie marudzil przy sprzedazy ze samochod rozbity, bo malowane drzwi,
3.najwazniejsze: mozesz teraz smialo parkowac na wjazdach :lol:
sam przerobilem taka sytuacje i jezdze z lekko pogietymi drzwiamiO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
a nie myslałeś zeby sie tam jeszcze pojawić i troszke powęszyć kto ci to zrobił?..jezlie to bazar i dostawczak to jest szanasa ze dosc czesto sie tam pojawia........slady twojego lakieru u niego...jego u cibie...jest szansa.....mała ale jest......ja tak dorwałem po kilku dniach pod bazarem osła który mi w poprzednim autku zajachał zderzak......najpierw sie wypierał ale jak zaczełm dzwonić po niebieskich to zaczał coś bełkotać ze mozliwe ze to on tylko nie zauwazył..... :lol:
Komentarz
-
Komentarz