Zastałem wgniecone drzwi...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kxk
    Classic
    • 2007
    • 10

Prosze bardzo - Takze jak znajdziesz kod lakieru mały punkcik za pomoc przydał by się jestem łasy na takie punkciki
  • Doris
    Drive
    • 2006
    • 58

Witajcie, powiem Wam co mie się przytrafiło dzisiaj, zaparkowałem samochód przy ulicy obok bazarku przy Racławickiej w Wwie , wracam do samochodu i co widze? drzwi od kierwocy przejechane na wysokości listwy !!!! Wgniecenie coprawda bez ostrych zagięć ale widoczne jes! a po palancie który to zrobił został tylko biały lakier na moim czarnym i tyle był widziany, nikt nic nie widział, nie słyszał..., wkurwiłem się niesamowiecie, człowiek zapierdala zeby miec, dba , szanuje a tu jakiś skurwysyn przejedzie ci po boku jak slepy! moze ktoś zna namiary na porządny warsztat gdzie może metodą "odsysania" to zrobią?? a moze w inny sposób?

Komentarz

• konos513
      Ambiente
      • 2006
      • 129

Re: Zastałem wgniecone drzwi...

Zamieszczone przez Doris
      Witajcie, powiem Wam co mie się przytrafiło dzisiaj, zaparkowałem samochód przy ulicy obok bazarku przy Racławickiej w Wwie , wracam do samochodu i co widze? drzwi od kierwocy przejechane na wysokości listwy !!!! Wgniecenie coprawda bez ostrych zagięć ale widoczne jes! a po palancie który to zrobił został tylko biały lakier na moim czarnym i tyle był widziany, nikt nic nie widział, nie słyszał..., wkurwiłem się niesamowiecie, człowiek zapierdala zeby miec, dba , szanuje a tu jakiś skurwysyn przejedzie ci po boku jak slepy! moze ktoś zna namiary na porządny warsztat gdzie może metodą "odsysania" to zrobią?? a moze w inny sposób?
      namiar znam ale metoda odsysana nie pomoże wg mnie musisz element malować lub zaprawkę zrobić ( nie widzę więć się nie będę bardzo wypowiadał).

jeśli masz metalik to watpie, żeby lakier dobrali idealnie i sąsiednie elementy tez trzeba cieniować.

szkoda, że nie trafiłeś na takiego uczciwego co ja. Mi jak koleś wiechał to zostawił wizytówkę z prośbą o kontakt i załatwiliśmy to bez żadnych ścięć, więcej takich.
      1.9 TDI ALH (seria) kombi 286 tys km i nabijam wiecej
      www.samochodowy-warsztat.prv.pl/

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Doris, Nie zdziwilbym sie jakby on powiedzial, ze nawet nie zauwazyl i to bylaby prawda, jak widze pod blokami jak ludzie parkuja prostopadle i rownolegle to wszystko jest mozliwe :evil:
        Spritmonitor.de

Komentarz

• Doris
          Drive
          • 2006
          • 58

podejrzewam ze to jakimś dostawczakiem pojechał!! akurat zaparkowałem naprzeciwko drogi wyjazdowej , ale nawet przz mysl mi nie przeszło!!! Ale od dzisiaj bede mądrzejszy..., orientuje sie ktos ile polciało by mi znizek gdybym chciał to z autocasco robic??

Komentarz

• tomek
            L&K
            • 2005
            • 1078

jezeli lakier nie odprysl i wgniecenie jest malo widoczne, to ja bym nie robil.
            Plusy nierobienia sa trzy:
            1. nie wydasz kasy,
            2. nikt ci potem nie bedzie marudzil przy sprzedazy ze samochod rozbity, bo malowane drzwi,
            3.najwazniejsze: mozesz teraz smialo parkowac na wjazdach :lol:

sam przerobilem taka sytuacje i jezdze z lekko pogietymi drzwiami
            O2FL RS | S2 | F2

Komentarz

• Doris
              Drive
              • 2006
              • 58

i póki co własnie tez nie bedę nic z tym robił, pozyjemy, pomyslimy

Komentarz

• tomek
                L&K
                • 2005
                • 1078

i jeszcze jedno: jezeli masz pozostalosci lakieru z drugiego samochodu to mozna to zetrzec pasta.
                O2FL RS | S2 | F2

Komentarz

• EŁ
                  L&K
                  • 2004
                  • 1168
                  • Octavia III (5E3)
                  • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
                  • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

a nie myslałeś zeby sie tam jeszcze pojawić i troszke powęszyć kto ci to zrobił?..jezlie to bazar i dostawczak to jest szanasa ze dosc czesto sie tam pojawia........slady twojego lakieru u niego...jego u cibie...jest szansa.....mała ale jest......ja tak dorwałem po kilku dniach pod bazarem osła który mi w poprzednim autku zajachał zderzak......najpierw sie wypierał ale jak zaczełm dzwonić po niebieskich to zaczał coś bełkotać ze mozliwe ze to on tylko nie zauwazył..... :lol:

Komentarz

Pracuję...