Zamieszczone przez Big
[O2] Chce kupic Octavie II
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdamBGłównie do sprzątania.
Albo jak to powiedział własciciel nowego Passata z mojego parkingu : "Co pan robi, że pana czarny lakier ma taki głęboki kolor, a mój wygląda jak wypłowiały"Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigAle jaka satysfakcja :twisted: zwłaszcza jak ktos ci mówi, że "to auto wyglada jak nowe".Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez BigAle jaka satysfakcja :twisted: zwłaszcza jak ktos ci mówi, że "to auto wyglada jak nowe".
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez AdamBOj współczuję Ci albo zazdroszczę dużej ilości wolnego czasu.
Mam ten komfort, że pracuję w firmie gdzie po godzinach się nie siedzi - 8 godz. za biurkiem, kłap drzwiami i .... czas wolny :diabelski_usmiech , a dzieci jak narazie nie mam. Car-detailing to moje hobby i odskocznia od papierów.
[ Dodano: Sro 21 Gru, 11 20:26 ]
Zamieszczone przez AdamBi do tego masz czarną OII
[ Dodano: Czw 22 Gru, 11 07:56 ]
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez piotrek_oshahahaah - moze do Ciebie chciały sie dostac :diabelski_usmiechPozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NortheuszBig, chętnie ustawiłbym się w kolejce (jako trzeci) do kupna Twojego samochodu, gdyby nie to jasne wnętrze
P.S
Mój ojciec ma Vectrę C po lifcie też czarną z jasnym wnetrzem. Pedantem jeśli chodzi o czystośc to on nie jest, a wnetrze naprawde dobrze się trzyma
Tak wyglada wnętrze mojej O II:
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bigza mniej niż 40-41 tys zł bym jej nie sprzedał.
tylko czy byłby chętny ktoś tyle dać ?
ostatnio Marlena sprzedawała swoja , ten sam rok i dużo lepszy wypas..ciekawe ile wzięła , może się pochwali.. , ale sądzę ze w granicach 42tyś wzięła...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBmarlej108 napisał/a:
hehe - to moja ulubiona kompozycja :-)
Głównie do sprzątania.
a jeżeli chodzi o sprzątanie to każdy robi to co lubi , ja potrafię umyć samochód 5 razy w tygodniu.. :szeroki_usmiech .
Big ma czas i w dodatku to lubi , może robić to co chce . podejrzewam że ma również ułatwione zadanie bo w większości jeździ sam . no chyba ze się mylę to mnie poprawi..
w dalszym siągu mój znajomy ma mondeo prawie tak utrzymanego jak Biga jakby ktoś chciał...
nawiasem dopóki się nie zdeklarował że go sprzedaje miał dwóch kupców którzy już czekali pod drzwiami z forsą :diabelski_usmiech , tylko jak powiedział że już go może sprzedać to gdzieś ich zapał się ulotnił :lol:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwtylko czy byłby chętny ktoś tyle dać ?
Zamieszczone przez NortheuszBig, no samochodzik masz utrzymany, nie ma co
Zamieszczone przez NortheuszNo nic, może dwóch poprzednich w kolejce się rozmyśli i zrezygnują
Zamieszczone przez leszekmwBig ma czas i w dodatku to lubi , może robić to co chce .
Zamieszczone przez leszekmwpodejrzewam że ma również ułatwione zadanie bo w większości jeździ sam
[ Dodano: Czw 22 Gru, 11 13:41 ]
Zamieszczone przez lorunie dokładnie posprzątane, masz pasy od strony pasażera na dole przyszarzałeCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bigleszekmw napisał/a:
podejrzewam że ma również ułatwione zadanie bo w większości jeździ sam
No sam, lub z zoną. Ogólnie tylnia kanapa jest pusta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez Bigleszekmw napisał/a:
podejrzewam że ma również ułatwione zadanie bo w większości jeździ sam
No sam, lub z zoną. Ogólnie tylnia kanapa jest pusta.Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NortheuszMaicroft, wymieniłeś w kolejności od najmniej do najbardziej uporczywego pasażera?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
No tak z nudów od niechcenia sobie popatrzyłem za ile można czymś wyjechać , nawiązując do 40 tyś za 5-letnią octavię z silnikiem 1.6.
megane 50
auris 62
golf 67
lancer 56
astra 58
c4 46 promocja
308 60
focus 61
octavia 62
CENY W TYŚ ZŁ.
silniki około 100KM , wyposażenie podstawowe ale mające wszystko co potrzeba , we wszystkich autach jest ESP , raczej z metalikiem brałem , niektóre z 3 letnią gwarancją .
oczywiście wszystkie ceny podstawowe , do większej lub mniejszej negocjacji...
no tak to wygląda... , a każdy sam musi sobie odpowiedzieć co by wybrał..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
leszekmw, według Toyoty Aurisa 99KM z klimą można mieć za ~50kzł: http://www.toyota.pl/Images/wyprzedaz-auris-2011.pdf
a Corollę 132KM za ~57kzł: http://www.toyota.pl/Images/wyprzedaz-corolla-2011.pdf
Ale fakt, z lakierem podstawowym, bez felg aluminiowych i innych wodotrysków...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwAgamek12,ale za to nówkę :idea:
I całkowicie się zgadzam z Twoimi opiniami i przemyśleniami - i wręcz je podzielam
A białego Aurisa (lecz jest tylko kilka sztuk w PL) mozna mieć za niecałe 50kzł, metalizowanego (właściwie dostępne są tylko takie) za ~52kzł...
I żeby było śmieszniej: Auris ma po liftingu miękką "mięsistą" wykładzinę deski rozdzielczej (poza konsolą środkową i "podszybową" częścią kokpitu) - dużo bardziej miękką niż O2, ma tez miękką wykładzinę parapetów drzwi przednich i tylnych. Wiem, bo obmacałem dziś (między innymi Aurisa) w Toyota Marki...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwpaweł2, no w to już się nie zagłębiałem.. ,nie znam się na koreańskich..Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
AdamB, a mój kuzyn mający prywatnie wypasioną Toyotę RAV4 d4d z 2005 i z kolei tłuczący kilometry służbowym i30 kombi 115KM z dieslem twierdzi, że to naprawdę ciche i komfortowe auto... Więc co kto lubi/słyszy...
Ale fakt, przebrzydki, przeczarny,l przetwardy i przeplastikowy w środku to on jest... Mi też się nie podoba.
Komentarz
-
Komentarz