I cena wg Was okazja.....obstawiam, że robiony po jakimś strzale. Skąd używka z takim przebiegiem u handlarza i to w okazyjnej cenie ze Szwajcarii? Ok posalonowe, z jazd testowych...może ale po moich dość długich, tegorocznych pielgrzymkach za świeżym - 2-3 letnim autkiem dla żony, obstawiam , ze grzebany. Może przesadzam ale takie mam spostrzeżenia po tym co oglądałem w moim przypadku. Większość świeżaków do 2-3 latek z importu albo ma najechane i skręcone albo robione.
Takie auto gdyby było perfect oryginał za te kasę to nawet nie wystawialiby tylko od razu klienta na to by mieli. Prawie nówka za 2/3 ceny i stoi?
I cena wg Was okazja.....obstawiam, że robiony po jakimś strzale. Skąd używka z takim przebiegiem u handlarza i to w okazyjnej cenie ze Szwajcarii? Ok posalonowe, z jazd testowych...może ale po moich dość długich, tegorocznych pielgrzymkach za świeżym - 2-3 letnim autkiem dla żony, obstawiam , ze grzebany. Może przesadzam ale takie mam spostrzeżenia po tym co oglądałem w moim przypadku. Większość świeżaków do 2-3 latek z importu albo ma najechane i skręcone albo robione.
Takie auto gdyby było perfect oryginał za te kasę to nawet nie wystawialiby tylko od razu klienta na to by mieli. Prawie nówka za 2/3 ceny i stoi?
Wg mnie porównując cenę, rocznik, wersję no i ten przebieg od razu powinno się mieć wzmożoną czujność. Takie TSI w wersji 4x4 z bardzo dobrym wyposażeniem, z praktycznie żadnym przebiegiem, w tej cenie powinno pójść od ręki, przed wystawieniem ogłoszenia jeszcze , a cały czas stoi i pewnie postoi jeszcze. Czyzby zdjęcia i opis nie oddają tego, co czeka na oglądającego w rzeczywistości? Takie TSI to nieczęsto spotykana wersja jakby nie patrzeć. Widziałem Octavie Combi z 2010 roku za niecałe 60 tys, ale 1.6 MPI z wyposażeniem uboższym w porównaniu do tego z ogłoszenia.
no ale kosztuje prawie 60k a Ty masz 40k o to czym mowa... (by the way widzialem to auto na zywo w Gdyni przy Swietojanskiej - mialo naklejone ogloszenie o sprzedazy jakis miesiac temu (bez ceny) ).
Komentarz