nico21, masz jeszcze emblematy na grila a może naklejki ?. Postaram się być z rodzinką i ? psem ? mogę ?. Tylko mój młodszy trochę kaszle jak będzie do niedzieli OK to na 100% się pojawię.
Nowe TURBO
Zwiń
X
-
Nowe TURBO
Witam sergecznie
Własnie odebrałem moją Skode z serwisu i mam nowe TURBO
Pierwsze co odczułem to to ze Skoda ma kulancje i jestem 4800 do przodu
Co dziwne ze ta turbina inaczej pracuje.
Przy przyspieszaniu lepiej rozwija moc(płynniej i nieszarpie), niesłychac tego dziwnego harczenia tylko piekny i lekki gwizd :wink: nie kopci tak bardzo (co mnie dziwi) i przy odpalaniu nie puszcz niebieskiego bonka .
-
-
Re: Nowe TURBO
Zamieszczone przez bartolini1978Pierwsze co odczułem to to ze Skoda ma kulancje
Zamieszczone przez bartolini1978Co dziwne ze ta turbina inaczej pracuje
Zamieszczone przez nico21a nie było problemow z wymiana pompy:?Golf IV ALH@ASV
Komentarz
-
-
figurel, Jesli serwisujesz skode w serwisie po gwarancji to niektóre elementy silnika masz na dodatkowej gwarancji zwanej kulancją.
Mi 2letnia gwarancja mineła w kwietniu a mimo to serwis wymienił turbo na gwarancji.
Warunkiem to w przypadku turbo nieprzekroczenie 100tkm. Czyli jestem 4800zł do przodu
Komentarz
-
-
Hej Bartolini, uważaj na te Turbo ze skody, różnie z nimi bywa, moje wytrzymalo po zmianie w ASO aż 286 km i powiedziało pa pa pa. A miałem bardzo podobną sytuację jak Ty.
Ja proponuje na razie ni podnosic cisnienia doładowania.
Bezawaryjnej jazdy życzę i banana na twarzy"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Zamieszczone przez bartolini1978przy odpalaniu nie puszcz niebieskiego bonkaByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Masmo, no niewiem w ogóle dziwny objaw u mojego szfagra w AGR świstak gwiżdze a umnie w AGR ja go tylko słysze jak stane przy samochodzie i dodam gazu i muszę się dobrze wsłuchać i teraz niewiem czy te turbo umnie to już zgon zaliczyło czy poprostu coś sie gdzieś przytkało :?: no sam niewiem ale czy muj samochód czy szfagra obydwa 160 km/l bujnołem a wydaje mi się że jak by turbo się wywaliło to bym go niebujną do takiej prędkości. co najlepiej sprawdzić czy te pieprzone turbo działa. powino gwizdać i to dość mocno a tu gówno[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Masmo, no niw w ogóle dziwny objaw u mojego szfagra w AGR świstak gwiżdze a umnie w AGR ja go tylko słysze jak stane przy samochodzie i dodam gazu i muszę się dobrze wsłuchać i teraz niewiem czy te turbo umnie to już zgon zaliczyło czy poprostu coś sie gdzieś przytkało :?: no sam niewiem ale czy muj samochód czy szfagra obydwa 160 km/l bujnołem a wydaje mi się że jak by turbo się wywaliło to bym go niebujną do takiej prędkości. co najlepiej sprawdzić czy te pieprzone turbo działa. powino gwizdać i to dość mocno a tu gówno
[ Dodano: Pon 31 Lip, 06 14:25 ]
Zamieszczone przez bartolini1978Zamieszczone przez MasmoPrzy jakiej teperaturze?Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz