Jak w temacie,ktoś się wybiera w kwietniu na Bemowo???
Kupno Octavi I
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
lawina
Kupno Octavi I
Witam,
Jako, że nie znam się totalnie na Skodach, możecie mi powiedzieć czy jest realne kupienie octavi kombi z rocznika 2001-2002 za 16 000, najlepiej w dieslu i żeby miała klimę.
Na co zwrócić uwagę kupując takie auto??
Z góry dziękuję wszystkim znawcom tematu za pomoc.
pzdr,
L
-
Lis-Witalis1
Re: Kupno Octavi I
Kolego realne to jest. Tylko pytanie aby trafić dobry egzeplarz w tych pieniądzach. Ostatnio kolega był na spocie taką octavią tylko nie kombi sprowadzona z Niemiec po wszystkich opłatach wyszła mu 16 000 zł 2001 r. 1,9 diesel 110 KM.Zamieszczone przez lawinaWitam,
Jako, że nie znam się totalnie na Skodach, możecie mi powiedzieć czy jest realne kupienie octavi kombi z rocznika 2001-2002 za 16 000, najlepiej w dieslu i żeby miała klimę.
Na co zwrócić uwagę kupując takie auto??
Z góry dziękuję wszystkim znawcom tematu za pomoc.
pzdr,
L
Ale z tego co się orientuje to lepiej szukać silnika 90 KM. Jest podobno mniej awaryjny.
Zastanów się jeszcze czy nie taniej i lepiej będzie poszukać z silnikiem benzynowym wyjdzie taniej i chyba egzeplarz z silnikiem benzynowym szybciej znajdziesz w dobrym stanie chociaż to różnie bywa. Zakładsz gaz i śmigasz. Życzę udanego zakupu.
Komentarz
-
Poszukaj sobie w tym temacie: Przyklejony: ¤ Spalanie naszych aut - benzyna - znajdziesz na 100% odpowiedz na swoje pytanie. Nie ma potrzeby zaczynać kolejnego wątku o spalaniu.Zamieszczone przez lawinaA powiedz mi, ile takie 1.8 T spala w octavi??
To pytanie powinieneś zadać tutaj: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...b6fd2c8#785048Zamieszczone przez lawina
Kolego ja wiem że dopiero co sie zarejsterowałeś, ale naprawdę zadaj sobie troche trudu i POCZYTAJ FORUM, a jak w dalszym ciagu będziesz miał jakieś pytania to dopiero wtedy je zadawaj.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
lawina
Oki, spalanie sobie ogarnąłem i tak jak się spodziewałem, są różne opinie.
Spoczko, poczytam sobie troszkę forum i wyciągnę wnioski.
dzięki za info.
Komentarz
-
Lis-Witalis1
Mój silnik spala gazu tak w granicach 10-12 l. Jest to silnik 20 zaworowy fajnie się tym jedzie. A co do tego ogłoszenia to wiesz podjeć tam i to obejrzyj bo w ogłoszeniu to można wszystko napisać i zdjęcia porobić takie że w rzeczywistości to troche później wygląda inaczej. Co do kombi to podobają mi się te z relingami ładniej wyglądają.Zamieszczone przez lawinaDziękuję kolego za info.
A powiedz mi, ile takie 1.8 T spala w octavi?? W a3 wiem dokładnie i jestem ciekaw czy podobnie spalają octavki.
I czy możesz coś powiedzieć o tej sztuce??
http://otomoto.pl/skoda-o...-C20241761.html
Komentarz
-
lawina
Komentarz