Kupno Octavi I

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kupno Octavi I

Jak w temacie,ktoś się wybiera w kwietniu na Bemowo???

Kupno Octavi I

Witam,

Jako, że nie znam się totalnie na Skodach, możecie mi powiedzieć czy jest realne kupienie octavi kombi z rocznika 2001-2002 za 16 000, najlepiej w dieslu i żeby miała klimę.
    Na co zwrócić uwagę kupując takie auto??
    Z góry dziękuję wszystkim znawcom tematu za pomoc.

pzdr,
    L

Komentarz

Re: Kupno Octavi I

Zamieszczone przez lawina
      Witam,

Jako, że nie znam się totalnie na Skodach, możecie mi powiedzieć czy jest realne kupienie octavi kombi z rocznika 2001-2002 za 16 000, najlepiej w dieslu i żeby miała klimę.
      Na co zwrócić uwagę kupując takie auto??
      Z góry dziękuję wszystkim znawcom tematu za pomoc.

pzdr,
      L
      Kolego realne to jest. Tylko pytanie aby trafić dobry egzeplarz w tych pieniądzach. Ostatnio kolega był na spocie taką octavią tylko nie kombi sprowadzona z Niemiec po wszystkich opłatach wyszła mu 16 000 zł 2001 r. 1,9 diesel 110 KM.
      Ale z tego co się orientuje to lepiej szukać silnika 90 KM. Jest podobno mniej awaryjny.
      Zastanów się jeszcze czy nie taniej i lepiej będzie poszukać z silnikiem benzynowym wyjdzie taniej i chyba egzeplarz z silnikiem benzynowym szybciej znajdziesz w dobrym stanie chociaż to różnie bywa. Zakładsz gaz i śmigasz. Życzę udanego zakupu.

Komentarz

Dziękuję kolego za info.

A powiedz mi, ile takie 1.8 T spala w octavi?? W a3 wiem dokładnie i jestem ciekaw czy podobnie spalają octavki.

I czy możesz coś powiedzieć o tej sztuce??

Komentarz

• Big
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6389

A powiedz mi, ile takie 1.8 T spala w octavi??
          Poszukaj sobie w tym temacie: Przyklejony: ¤ Spalanie naszych aut - benzyna - znajdziesz na 100% odpowiedz na swoje pytanie. Nie ma potrzeby zaczynać kolejnego wątku o spalaniu.
          czy możesz coś powiedzieć o tej sztuce??

http://otomoto.pl/skoda-o...-C20241761.html
          To pytanie powinieneś zadać tutaj: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...b6fd2c8#785048

Kolego ja wiem że dopiero co sie zarejsterowałeś, ale naprawdę zadaj sobie troche trudu i POCZYTAJ FORUM, a jak w dalszym ciagu będziesz miał jakieś pytania to dopiero wtedy je zadawaj.
          Czarny Elegance

Komentarz

Oki, spalanie sobie ogarnąłem i tak jak się spodziewałem, są różne opinie.

Spoczko, poczytam sobie troszkę forum i wyciągnę wnioski.

dzięki za info.

Komentarz

Dziękuję kolego za info.

A powiedz mi, ile takie 1.8 T spala w octavi?? W a3 wiem dokładnie i jestem ciekaw czy podobnie spalają octavki.

I czy możesz coś powiedzieć o tej sztuce??

http://otomoto.pl/skoda-o...-C20241761.html
              Mój silnik spala gazu tak w granicach 10-12 l. Jest to silnik 20 zaworowy fajnie się tym jedzie. A co do tego ogłoszenia to wiesz podjeć tam i to obejrzyj bo w ogłoszeniu to można wszystko napisać i zdjęcia porobić takie że w rzeczywistości to troche później wygląda inaczej. Co do kombi to podobają mi się te z relingami ładniej wyglądają.

Komentarz

Oki, dzięki kolego za radę.

Komentarz

Pracuję...