Zamieszczone przez lu5asz
Hmm,do tej pory,przez 4 lata zrobilem 100tys.AstraII ,odrazu zalozylem gaz,bo wiedzialem ile bede jezdzil.Ale teraz?Juz nie bedzie takich przebiegow.
Ja chyba ZWARIUJE!!!
Od tego czytania zainteresowalem sie Superbem,1.4tsi ambition cena jak za 1.6tdi elegance Octavka.Musze szybko kupic i juz tyle nie myslec hehehehe
Ja chyba ZWARIUJE!!!
Od tego czytania zainteresowalem sie Superbem,1.4tsi ambition cena jak za 1.6tdi elegance Octavka.Musze szybko kupic i juz tyle nie myslec hehehehe
Zaraz napisze dlaczego...pomyslalem sobie wtedy ze z szybko podjalem decyzje o kupnie i postanowielm porozgladac sie po rynku,a noz znajde cos lepszego hehe Przyznam sie ze ogladalem nissana QQ,ale jakos moja fascynacja tym samochodem trwala krotko i szybko minela,inne samochody w tej cenie,kia sportage,ihyundai i35 jakies takie nie do konca dopracowane,a ponadto golasy( w granicach 80tys).Teraz natomiast,uwage skupilem na skodzie superb i tak o to rozwazam octavke i superba.Cena 80tys ,ale te 10,15 moglbym jeszcze przelknac i dolozyc.Silnika 1,4 tsi wogole nie rozwazam,tym bardziej po ostatnich problemach z rzekomo bezobslugowym lancuchem rozrzadu itd.Auto kupuje na 8-10 lat,teraz przejezdzam w granicach 25-30tys. ,ale mysle ze z roku na rok bedzie tego mniej.Co Wy byscie zrobili.Dodam ze z wyposazenia najwazneijsze sa dla mnie,climatronic,tempomat i ksenony(ostatnio sie do nich przekonalem).JAk sie domyslacie nie mam cisnienia zeby juz kupic,moze to byc poczatek roku,a nawet luty,marzec.Musze poprostu to dobrze przemyslec i sie poradzic,dlatego tez opisalem moja sytuacje.Pozdrawiam
Komentarz