jak bym w piatek wyjeżdżał to pewnie jakoś w nocy żeby przez noc Polske przejechac
[O2] Tarcze + klocki
Zwiń
X
-
[O2] Tarcze + klocki
Przy wymianie opon zauwarzuyłem że klocki nie dobrze pracują na tarczy. Poniżej foto. Widac że tarcze są niedawno wymienione bo są w dobrym stanie, klocków też jest sporo . Co może byc przyczyną że klocek żle ściera? czy przy wymianie tarcz nie wymienili klocków?Załączone plikiElektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
-
-
picia136, skoro Ci nie bije, to nie ma co ruszać tarcz i klocków. Jak Ci się wydaje, że kiepsko hamuje to płynu hamulcowego dolej (Płyn hamulcowy nie powinien być stosowany dłużej niż przez 2 lata). Jak coś to zawsze możesz podjechać do stacji diagnostycznej i za całe 20 plnów diagnosta wrzuci Ci autko na podnośnik i powie co może dolegać."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
cylinderek stanął, do rozebrania i przesmarowania, miałem podobnie w aucie żonki.Zamieszczone przez picia136Przy wymianie opon zauwarzuyłem że klocki nie dobrze pracują na tarczy
płyn do wymiany ewentualnie odpowietrzenie jak płyn jeszcze sprawny.Zamieszczone przez picia136Tylko wydaje mi się że kiepsko hamujeO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
wymień komplet , pogadaj ze sprzedawcą http://www.hamulce.net/ niech dobierze coś porządnego do Twojego auta, kupowałem tam ostatnio komplet do żony leona i powiem szczerze jestem bardzo zadowolony a hamują lepiej niż ori zestaw.Zamieszczone przez picia136Zaraz muszę zobaczyc po ile tarcze bosha są. DObrze by był też klocki wymienic? czy zostawic te co śa?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
loru, Ferodo jak do auta sportowego :lol:
[ Dodano: Czw 24 Lis, 11 09:58 ]
Czyli masz przednie tarcze 288Zamieszczone przez picia136A masz jakieś namiary na tarcze posiadma silnik 2l 140 KM. 2005r
Poszukaj tarcz: Zimmerman, Brembo, Bosch, ATE nie bierz pod uwagę "No Name""Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz