jak bym w piatek wyjeżdżał to pewnie jakoś w nocy żeby przez noc Polske przejechac
[O2] Tarcze + klocki
Zwiń
X
-
[O2] Tarcze + klocki
Przy wymianie opon zauwarzuyłem że klocki nie dobrze pracują na tarczy. Poniżej foto. Widac że tarcze są niedawno wymienione bo są w dobrym stanie, klocków też jest sporo . Co może byc przyczyną że klocek żle ściera? czy przy wymianie tarcz nie wymienili klocków?Załączone plikiElektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
-
-
picia136, skoro Ci nie bije, to nie ma co ruszać tarcz i klocków. Jak Ci się wydaje, że kiepsko hamuje to płynu hamulcowego dolej (Płyn hamulcowy nie powinien być stosowany dłużej niż przez 2 lata). Jak coś to zawsze możesz podjechać do stacji diagnostycznej i za całe 20 plnów diagnosta wrzuci Ci autko na podnośnik i powie co może dolegać."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez picia136Przy wymianie opon zauwarzuyłem że klocki nie dobrze pracują na tarczy
Zamieszczone przez picia136Tylko wydaje mi się że kiepsko hamujeO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez picia136Zaraz muszę zobaczyc po ile tarcze bosha są. DObrze by był też klocki wymienic? czy zostawic te co śa?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
loru, Ferodo jak do auta sportowego :lol:
[ Dodano: Czw 24 Lis, 11 09:58 ]
Zamieszczone przez picia136A masz jakieś namiary na tarcze posiadma silnik 2l 140 KM. 2005r
Poszukaj tarcz: Zimmerman, Brembo, Bosch, ATE nie bierz pod uwagę "No Name""Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz