ostatnie pytania o rabat i pkt vitay były wyjasniane w stosownym temacie kart orlenowskich ... ale widze ze na tym forum szukanie boli ... :diabelski_usmiech
ostatnie pytania o rabat i pkt vitay były wyjasniane w stosownym temacie kart orlenowskich ... ale widze ze na tym forum szukanie boli ... :diabelski_usmiech
Z uwagi na info o braku kart wątek umarł śmiercią naturalną :lol:
dziś na @ dostałem info z forum seata że dogadali się z lotosem. rabat od 14 gr nawet do 30 zależy ile będziemy tankowali. do tego jak ktoś ma konto w milenium bank to dodatkowy rabat od nich będzie. więc można się zapisywać na karty. im więcej nas będzie i im więcej będziemy tankowali tym większy rabat wiec brać. ja znowu kilka szt zamówie dla znajomych którzy będa nabijali litraż. mam nadzieję że mogłem umiesci to info na naszym forum.
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Ja tez dostałem tego maila jeszcze trzeba dodatkowo nadmienić ze posiadając tą kartę dostaniemy ok. 10% rabatu na myjnie, oleje, plyny do spryskiwaczy i inne podobne rzeczy na stacjach !
I jak myślicie opłaca się ? Tylko teraz znowu będzie trudno uzbierać te 120 000 litrów bo nie którzy zostaną na Orlenie/Blisce bo mają bliżej a niektórzy na innych stacjach gdzie mają karty lub zbierają punkty np. BP = Payback ale trzeba spróbować Może uda nam się kiedyś uzbierać te:
Informacja ze strony klubu seat ibiza w sprawie Lotosu
Po rozmowach z firmą LOTOS otrzymaliśmy bardzo dobre warunki.
Przy tankowaniu ok. 120 000 litrow jak na Orlenie dostaniemy 14 groszy rabatu. Gdy wzrośnie tankowanie do 150 000 litrow miesięcznie dostaniemy 20 groszy rabatu a przy 300 000 litrow dostaniemy 30 groszy!!!(za kazde 10 tys litrow 1 grosz wiecej)
Dodatkowo dostaniemy ok. 10% rabatu na myjnie, oleje, plyny do spryskiwaczy i inne podobne rzeczy na stacjach a przy 300 000 litrow 20% rabatu!!!
Mozna otrzymac takze dodatkowy rabat za płatnosci kartami Milenium, Meritum bank itp(gdzie banki zwracaja 3-5% za tankowanie paliwa na stacjach - tj ok 20-25 groszy na litrze to wychodziloby juz 40-50 groszy rabatu
Karty wyrabiane będą z nazwą Klub Seat Ibiza Polska oraz na Imię i Nazwisko. Może uda sie także wyrobić karty z logiem klubu. Jest to program specjalnie przygotowany dla nas(po znajomości) gdyż LOTOS nie posiada w swojej ofercie takiego programu z platnoscia gotowka na stacji!!!
Witajcie.
1. Formularz na Orlena jest caly czas aktywny bo niektorzy wola zapisac sie na Orlena. Dlatego nie zamykamy kart Orlenowskich a bedziemy uzywac dwoch stacji(nie wiecej!)
2. Pola w Formularzu juz zmienione. Numerow rejestracyjnych juz nie ma, wpisujemy Imiona i Nazwiska na jakie maja byc wyrobione karty.
4. Na Orlenie nie ma szans zebysmy dostali wiekszy rabat - Pisalem juz 3 razu i nawet napisalem ze szukamy alternatywy i odpowiedz byla taka sama ze jest to max. rabat jaki moga dac.
5. Rabat na orlenie nie spadnie gdyz potrzebne jest jedynie 15 tys litrow a to jest ledwo 200 osob ktore zatankuja po jakies 70-80 litrow
6. Karty na Lotosie wyrabiane sa od razu w siedzibie Lotosu i idzie to tasmowo bo wybijaja imie i nazwisko na karcie. Sprobujemy dogadac sie zeby oprocz KLUB SEAT IBIZA POLSKA bylo tez nasze logo ale zobaczymy co z tego wyjdzie :figielek:
7. Na chwile obecna zapisanych jest 66 osob na 130 Kart Lotosu. Mailing caly czas wysyla sie(Narazie wyslane jest do 50% forumowiczy) a odebralo maila 300 osob wiec chetnych osob napewno przybedzie kok:
8. Stworzylem temat o kartach Lotos: viewtopic.php?f=119&t=39269
9. Regula Rabatu jest za kazde 10 tys litrow - 1 grosz
10. Porownujac u mnie stacje Orlen - ON: 5,69 zl i Lotos: 5,63 zl wychodzi mi i tak duzo taniej na Lotosie. orlen to dodatkowa karta gdy nie bede mial w poblizu Lotosu
Po nowym roku ma przyjechac do mnie kierownik z Lotosu i bedziemy podpisywac umowe. Wszystkiego z misiaczkiem12 dowiemy sie do tego czasu kok:
Oferta Lotosu brzmi bardzo zachęcająco jakby uzbierać rzeczywiście taką ilość paliwa to rabat jest można by powiedzieć nawet imponujący przy dzisiejszych cenach paliwa.
Informacja ze strony klubu seat ibiza w sprawie Lotosu
Karty wyrabiane będą z nazwą Klub Seat Ibiza Polska oraz na Imię i Nazwisko. Może uda sie także wyrobić karty z logiem klubu. Jest to program specjalnie przygotowany dla nas(po znajomości) gdyż LOTOS nie posiada w swojej ofercie takiego programu z platnoscia gotowka na stacji!!!
Trochę dziwnie będzie wyglądało z logiem seat a autko skoda :twisted:
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
jak mozna zaltwic sobie taka karte bez rejestrowania sie na tym seat ibiza ??, uwazam ze nie ma sensu sie rejestrowac tylko poto aby zamowic karte, a tez byl bym chetny na taka karte.
Komentarz