jezdzisz na swiatlach za dnia ?
Karty rabatowe Statoil
Zwiń
X
-
Karty rabatowe Statoil
Witam,
Na klubseatibiza.pl prowadzone są zapisy na karty rabatowe Statoil. Czy my możemy z naszego forum się dopisać to nie wiem ale osoby które robiły karty na Orlen dostały info z newsletter'a więc chyba możemy.
Treść wiadomości:
" Witajcie.
Dzieki koledze misiaczek12 prawdopodobnie uda sie zalatwic karty na stacje STATOIL.
Po pierwszych rozmowach padla propozycja ze przy tankowaniu 120 000 litrow jak na Orlenie dostaniemy 18-20 groszy rabatu.
Kazde kolejne 20 tys wiecej to 2 grosze dodatkowego rabatu wiec gdybysmy tankowali 200 000 litrow miesiecznie wychodziloby nam 30 groszy rabatu + dodatkowy rabat za platnosci kartami Milenium, Merlitum bank itp(gdzie banki zwracaja 3-5% za tankowanie paliwa na stacjach - tj ok 20 groszy na litrze to wychodziloby juz 50 groszy rabatu )))) )
Chcielibysmy dowiedziec sie ile osob byloby chetnych na karty. Karty sa bezplatne(Statoil mowil cos o przedplacaniu kart ale misiaczek bedzie rozmawial ze na takie cos nie zgadzamy sie i chcemy tylko karty rabatowe tak jak to jest na Orlenie).
Zapisy na karty pod adresem: http://klubseatibiza.pl/statoil/
"
-
-
Ooo... Bardzo chętnie zapisałbym się na taką kartę :-) Ale trzeba się zarejestrować na forum Ibizy, a nie wiem, czy przez ibizo-forumowiczów byłoby to mile widziane...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Nie może ktoś z naszego klubu zapytać się władz Klubu Ibizy czy nie przyjęli by jeszcze kolegów z Klubów Octavii przecież razem chyba miesięcznie więcej byśmy wykantowali albo niech ktoś decyzyjny z władz naszego klubu skieruje pytanie do Orlen-u, BP, Statoila, Shella czy mogliby także zaproponować coś dla OCP (moim zdaniem Octavii jest więcej niż Ibiz na polskich drogach a to istotny argument do negocjacji ze stacjami paliwowymi)
Komentarz
-
-
Trzeba zapytać czy możemy się zapisywać. Myślę że tak jak w przypadku Orlenu możemy być na końcu kolejki, ale gra warta świeczki.
Odnośnie tankowanie Orlen vs. Statoil to przy takim rabacie na statoil to wiara szybko zrezygnuje z Orlenu.
EDIT:
Wysłałem zapytanie do kolegi cobreti z seata czy ludzie z OCP mogą się zapisywać. Jak będę miał odpowiedź to dam tu info.
Komentarz
-
-
karta?? kolejna karta rabatowa????
Jezeli za tym projektem takze jak za BussinesTank z Orlenu stoi Cobretti mozna bedzie czekać 6 i wiecej miesiecy. Sam jestem tego przykladem jak opieszaly jest Orlen, poźniej moze byc STATOIL. Do dziś nei mam karty...... pomimo zapytań kilku.... bez odpowiedzi.OI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
jakie by nie dalo . 8 groszy na orlenie nie powala . przy ich cenach. choc udalo mi sie dzis z rabatem wyrwac verve on za 5.61
statoil ma podobne ceny . jak da dza pow 10 to super.
pozatym zapisalem sie bo karta za smieszne pieniadze.
co do zapisow z ocp. wydaje mi sie ze nie tylko nam powinno zalezec ale i seatowi tez. bo ocp zatankuje wiecej niz seat i pare innych klubow razem wzietych. wiec to raczej obopólna korzysc
[ Dodano: Pią 16 Gru, 11 20:33 ]
btw . peter . sa jakies negocjacje z orlenem o wyzszy upust?bo mialy byc po przekroczeniu 120tys L
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczuchętnie tez bym się zapisał na kartę Statoil, bo na Orlen temat wisi i umiera"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
xtremesystems, mówiąc bez ogródek orlen sie wypiął i do chwili obecnej (mimo iz monit o zwiekszenie rabatu po przekroczeniu 100 000 litrów był złozony do nich ok miesiaca temu ) nie przedstawił zadnej propozycji zwiekszenia rabatu ... nabrali wody w usta i udają ze nie widzą tematu ...
co do 120 000 litrów na statoli to jestem bardzo ostrozny z tym ... aktulnie jest juz w obiegu kilka tysiecy kart orlenowskich i oscylujemy wokół 120 tys litrów misiecznego zuzycie (a bierze w tym udział kilkanascie klubów moto ) .. a jak się pojawi druga alternatywa (czytaj Statoil) to ani na jednej ani na drugiej stacji nie wyrobimy normatywu i skonczy to się tym ze Statoil i Orlen bedzie miało zapewnioną klijentele a my zamierzonego celu (tj jak najwyzszy rabat) nie osiągniemy jeszcze długo ... ale to tylko moja opinia w tej kwestii i obym sie mylił
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczuchętnie tez bym się zapisał na kartę Statoil, bo na Orlen temat wisi i umiera"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
juz teraz patrzac na zuzycie paliwa zatankowanego na orlenie w listopadzie widac wyrazny spadek w stosunku do pazdziernika ... a wszystko po tym jak orlen nie ma woli udzielenia wiekszego rabatu niz 8 gr na litrze ...
krissos, 20 zł za karte ??? cena jest ustalona na 10 zł / 1 szt :idea: .. ale to sa wyrabiane zaległosci ... nowe zapisy poki co sa wstrzymane
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez peter174juz teraz patrzac na zuzycie paliwa zatankowanego na orlenie w listopadzie widac wyrazny spadek w stosunku do pazdziernika ... a wszystko po tym jak orlen nie ma woli udzielenia wiekszego rabatu niz 8 gr na litrze ...
krissos, 20 zł za karte ??? cena jest ustalona na 10 zł / 1 szt :idea: .. ale to sa wyrabiane zaległosci ... nowe zapisy poki co sa wstrzymane"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Ja brałem karte od kolegi misiaczka i wszystko przebiegło wporządku"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez peter174xtremesystems, mówiąc bez ogródek orlen sie wypiął i do chwili obecnej (mimo iz monit o zwiekszenie rabatu po przekroczeniu 100 000 litrów był złozony do nich ok miesiaca temu ) nie przedstawił zadnej propozycji zwiekszenia rabatu ... nabrali wody w usta i udają ze nie widzą tematu ...
co do 120 000 litrów na statoli to jestem bardzo ostrozny z tym ... aktulnie jest juz w obiegu kilka tysiecy kart orlenowskich i oscylujemy wokół 120 tys litrów misiecznego zuzycie (a bierze w tym udział kilkanascie klubów moto ) .. a jak się pojawi druga alternatywa (czytaj Statoil) to ani na jednej ani na drugiej stacji nie wyrobimy normatywu i skonczy to się tym ze Statoil i Orlen bedzie miało zapewnioną klijentele a my zamierzonego celu (tj jak najwyzszy rabat) nie osiągniemy jeszcze długo ... ale to tylko moja opinia w tej kwestii i obym sie mylił
i kto da lepsza oferte , na ta stacje skrzyknac klubowiczow. (a druga powiedziec zeby olali)
orlen leci w kulki moze ze statoilem bedzie lepiej
120 tys L droga nie chodzi.
Komentarz
-
-
Plany planami, ale najpierw kolega kiniu_tar (wysłał zapytanie do forumowicza ibizy), lub kolega xtremesystems (posiada konto na forum ibizy), lub kolega peter174 (jest posiadaczem seata i najbliżej mu markowo do forum ibizy) powinni ustalić, czy i na jakich zasadach zostanie nam - przez kolegów z forum ibizy - udostępniona możliwość zapisów na karty Statoil. Jeżeli będzie taka możliwość - wtedy, po otrzymaniu kart na Statoil powinniśmy wypiąć się na Orlen. Nie dosyć, że rabacik na Statoil wyższy, to jeszcze paliwko "norweskie" - moim skromnym zdaniem - duuużo lepsze, niż orlenowskie :-)Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Koledzy dobra informacja, możemy się zapisywać.
Treść odpowiedzi od kolegi cobreti:
"Tak
Narazie zbieramy chetnych Bo w piatek beda rozmowy ze statoil I zobaczymy na czym stanie cala rozmowa "
Co do technicznego aspektu zapisu to tak jak w przypadku kart Orlenu zakładaliśmy tam konta. Czyli niektórzy już je mają i mogą śmiało się zapisywać.
Zaraz, zaraz czy w przypadku Orlenu później nie było tak że był zapis bez zakładania konta ?
Tego nie pamiętam bo ja konto zakładałem zaraz jak padało info że możemy się zapisać i trzeba założyć konto i później nie śledziłem sprawy.
Im będzie więcej chętnych tym negocjacje powinny być łatwiejsze.
Pozdrawiam
Edit:
Wysłałem jeszcze zapytanie co z zapisami osób które nie mają konta na ibizie. Czy będzie trzeba zakładać czy zostanie udostępniona inna forma zapisu. Można się wstrzymać z zakładaniem kont. Jak będzie odpowiedź ta dam znać.
Komentarz
-
-
U mnie na statoil jest najdroższe paliwo, wiec ten rabat musiał by być duży żeby się opłacało
A z tego co się jeszcze dowiedziałem to załatwiają karty na neste i 123 zobaczymy co z tego wyjdzie kto da najlepsze warunki. W takim razie chyba się wstrzymam z zamówieniem tej orlenowskiej."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
Komentarz