Karty rabatowe Statoil

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • onsen85
    Classic
    • 2012
    • 2

Karty rabatowe Statoil

jezdzisz na swiatlach za dnia ?
  • kiniu_tar
    Classic
    • 2011
    • 35

Karty rabatowe Statoil

Witam,
    Na klubseatibiza.pl prowadzone są zapisy na karty rabatowe Statoil. Czy my możemy z naszego forum się dopisać to nie wiem ale osoby które robiły karty na Orlen dostały info z newsletter'a więc chyba możemy.

Treść wiadomości:
    " Witajcie.
    Dzieki koledze misiaczek12 prawdopodobnie uda sie zalatwic karty na stacje STATOIL.
    Po pierwszych rozmowach padla propozycja ze przy tankowaniu 120 000 litrow jak na Orlenie dostaniemy 18-20 groszy rabatu.
    Kazde kolejne 20 tys wiecej to 2 grosze dodatkowego rabatu wiec gdybysmy tankowali 200 000 litrow miesiecznie wychodziloby nam 30 groszy rabatu + dodatkowy rabat za platnosci kartami Milenium, Merlitum bank itp(gdzie banki zwracaja 3-5% za tankowanie paliwa na stacjach - tj ok 20 groszy na litrze to wychodziloby juz 50 groszy rabatu )))) )
    Chcielibysmy dowiedziec sie ile osob byloby chetnych na karty. Karty sa bezplatne(Statoil mowil cos o przedplacaniu kart ale misiaczek bedzie rozmawial ze na takie cos nie zgadzamy sie i chcemy tylko karty rabatowe tak jak to jest na Orlenie).
    Zapisy na karty pod adresem: http://klubseatibiza.pl/statoil/
    "

Komentarz

• Eidos71
      RS
      • 2011
      • 2050
      • Octavia II (1Z3)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ooo... Bardzo chętnie zapisałbym się na taką kartę :-) Ale trzeba się zarejestrować na forum Ibizy, a nie wiem, czy przez ibizo-forumowiczów byłoby to mile widziane...
      Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
      MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• demmsi
        Elegance
        • 2011
        • 966
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zawsze to kilka groszy w kieszeni :diabelski_usmiech

Dobre pytanie Eidos71.

Komentarz

• Dig Dug
          L&K
          S_OCP Member
          • 2005
          • 1306
          • Seat

Przy tankowaniu Orlen/Statoil wątpię, żeby udało się dojść do 120 tys litrów w Statoil. A jakie są rabaty pośrednie ?? Np przy 60 tys litrów.
          Była O1 jest F2.

Komentarz

• Misialdo
            Ambiente
            • 2011
            • 226

Nie może ktoś z naszego klubu zapytać się władz Klubu Ibizy czy nie przyjęli by jeszcze kolegów z Klubów Octavii przecież razem chyba miesięcznie więcej byśmy wykantowali albo niech ktoś decyzyjny z władz naszego klubu skieruje pytanie do Orlen-u, BP, Statoila, Shella czy mogliby także zaproponować coś dla OCP (moim zdaniem Octavii jest więcej niż Ibiz na polskich drogach a to istotny argument do negocjacji ze stacjami paliwowymi)

Komentarz

• xtremesystems
              RS
              • 2010
              • 2254
              • Hyundai

a gdzie jest jakis topic o tych kartach.
              ja juz sie zapisalem
              mam konto na ibizie jeszcze od czasow orlen/bliska

Komentarz

• kiniu_tar
                Classic
                • 2011
                • 35

Trzeba zapytać czy możemy się zapisywać. Myślę że tak jak w przypadku Orlenu możemy być na końcu kolejki, ale gra warta świeczki.
                Odnośnie tankowanie Orlen vs. Statoil to przy takim rabacie na statoil to wiara szybko zrezygnuje z Orlenu.

EDIT:
                Wysłałem zapytanie do kolegi cobreti z seata czy ludzie z OCP mogą się zapisywać. Jak będę miał odpowiedź to dam tu info.

Komentarz

• xtremesystems
                  RS
                  • 2010
                  • 2254
                  • Hyundai

dokladnie.szczegolnie ze statoil jest tanszy od orlenu i jeszcze taki rabat

Komentarz

• EFENDI
                    Drive
                    • 2010
                    • 97

karta?? kolejna karta rabatowa????

Jezeli za tym projektem takze jak za BussinesTank z Orlenu stoi Cobretti mozna bedzie czekać 6 i wiecej miesiecy. Sam jestem tego przykladem jak opieszaly jest Orlen, poźniej moze byc STATOIL. Do dziś nei mam karty...... pomimo zapytań kilku.... bez odpowiedzi.
                    OI Combi 1.6 LPG BFQ

Komentarz

• mlac
                      Ambiente
                      • 2008
                      • 200
                      • Octavia I (1U2)
                      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Ja też bardzo chętnie
                      Tylko pytanie jakie są rabaty np. na LPG?
                      Skoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
                      Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS

Komentarz

• peter174
                        Ambiente
                        • 2006
                        • 189
                        • Seat
                        • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

spokojnie ... jeszcze nie zostały ustalone ostateczne warunki ze Statoil a wy juz sie napalacie i składacie zamowienia w podanym powyrzej formularzu ... moze warto poczekac jakie warunki uzgodni z nami Statoil ...
                        >>>Klub Seat Ibiza Polska<<<

Komentarz

• xtremesystems
                          RS
                          • 2010
                          • 2254
                          • Hyundai

jakie by nie dalo . 8 groszy na orlenie nie powala . przy ich cenach. choc udalo mi sie dzis z rabatem wyrwac verve on za 5.61

statoil ma podobne ceny . jak da dza pow 10 to super.

pozatym zapisalem sie bo karta za smieszne pieniadze.

co do zapisow z ocp. wydaje mi sie ze nie tylko nam powinno zalezec ale i seatowi tez. bo ocp zatankuje wiecej niz seat i pare innych klubow razem wzietych. wiec to raczej obopólna korzysc

[ Dodano: Pią 16 Gru, 11 20:33 ]
                          btw . peter . sa jakies negocjacje z orlenem o wyzszy upust?bo mialy byc po przekroczeniu 120tys L

Komentarz

• Biszczu
                            RS
                            • 2011
                            • 5567

chętnie tez bym się zapisał na kartę Statoil, bo na Orlen temat wisi i umiera
                            "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• Bili
                              Rider
                              • 2010
                              • 373
                              • Octavia II combi (1Z5)
                              • BKD 2.0 TDI 140 KM

Mam nadzieję, że chłopaki inny zaakceptują, w końcu im nas więcej tym lepszy rabat tzn. w kupie siła.
                              Tylko, żeby karty sprawniej wydawali niż na orlenie bo z tego co piszą w innych tematach to ludzie czekali i czekali.
                              Pozdrawiam.
                              Michał

Komentarz

• krissos
                                Elegance
                                • 2011
                                • 840
                                • Honda
                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Biszczu
                                Orlen jest aktualny Jak chcesz kare w dwa tygodnie to 20zł + 5 zł wysyłka u misiaczek12 na forum seata
                                "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                                ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• peter174
                                  Ambiente
                                  • 2006
                                  • 189
                                  • Seat
                                  • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

xtremesystems, mówiąc bez ogródek orlen sie wypiął i do chwili obecnej (mimo iz monit o zwiekszenie rabatu po przekroczeniu 100 000 litrów był złozony do nich ok miesiaca temu ) nie przedstawił zadnej propozycji zwiekszenia rabatu ... nabrali wody w usta i udają ze nie widzą tematu ...

co do 120 000 litrów na statoli to jestem bardzo ostrozny z tym ... aktulnie jest juz w obiegu kilka tysiecy kart orlenowskich i oscylujemy wokół 120 tys litrów misiecznego zuzycie (a bierze w tym udział kilkanascie klubów moto ) .. a jak się pojawi druga alternatywa (czytaj Statoil) to ani na jednej ani na drugiej stacji nie wyrobimy normatywu i skonczy to się tym ze Statoil i Orlen bedzie miało zapewnioną klijentele a my zamierzonego celu (tj jak najwyzszy rabat) nie osiągniemy jeszcze długo ... ale to tylko moja opinia w tej kwestii i obym sie mylił

Komentarz

• krissos
                                    Elegance
                                    • 2011
                                    • 840
                                    • Honda
                                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Biszczu
                                    Orlen jest aktualny Jak chcesz kare w dwa tygodnie to 20zł + 5 zł wysyłka u misiaczek12 na forum seata W tej chwili z nim koresponduje w tej sprawie.
                                    "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."

Komentarz

• peter174
                                      Ambiente
                                      • 2006
                                      • 189
                                      • Seat
                                      • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

juz teraz patrzac na zuzycie paliwa zatankowanego na orlenie w listopadzie widac wyrazny spadek w stosunku do pazdziernika ... a wszystko po tym jak orlen nie ma woli udzielenia wiekszego rabatu niz 8 gr na litrze ...

krissos, 20 zł za karte ??? cena jest ustalona na 10 zł / 1 szt :idea: .. ale to sa wyrabiane zaległosci ... nowe zapisy poki co sa wstrzymane

Komentarz

• krissos
                                        Elegance
                                        • 2011
                                        • 840
                                        • Honda
                                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez peter174
                                        juz teraz patrzac na zuzycie paliwa zatankowanego na orlenie w listopadzie widac wyrazny spadek w stosunku do pazdziernika ... a wszystko po tym jak orlen nie ma woli udzielenia wiekszego rabatu niz 8 gr na litrze ...

krissos, 20 zł za karte ??? cena jest ustalona na 10 zł / 1 szt :idea: .. ale to sa wyrabiane zaległosci ... nowe zapisy poki co sa wstrzymane
                                        Przepraszam za pomyłkę 15zł + 5zł wysyłka w sumie 20zł Tak jest napisane 10+5 ale musisz czekać długo a tu za 20zł masz do dwóch tygodni kartę

Komentarz

• bws34
                                          Rider
                                          • 2011
                                          • 543

Ja brałem karte od kolegi misiaczka i wszystko przebiegło wporządku
                                          "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• xtremesystems
                                            RS
                                            • 2010
                                            • 2254
                                            • Hyundai

Zamieszczone przez peter174
                                            xtremesystems, mówiąc bez ogródek orlen sie wypiął i do chwili obecnej (mimo iz monit o zwiekszenie rabatu po przekroczeniu 100 000 litrów był złozony do nich ok miesiaca temu ) nie przedstawił zadnej propozycji zwiekszenia rabatu ... nabrali wody w usta i udają ze nie widzą tematu ...

co do 120 000 litrów na statoli to jestem bardzo ostrozny z tym ... aktulnie jest juz w obiegu kilka tysiecy kart orlenowskich i oscylujemy wokół 120 tys litrów misiecznego zuzycie (a bierze w tym udział kilkanascie klubów moto ) .. a jak się pojawi druga alternatywa (czytaj Statoil) to ani na jednej ani na drugiej stacji nie wyrobimy normatywu i skonczy to się tym ze Statoil i Orlen bedzie miało zapewnioną klijentele a my zamierzonego celu (tj jak najwyzszy rabat) nie osiągniemy jeszcze długo ... ale to tylko moja opinia w tej kwestii i obym sie mylił
                                            moja skromna sugestia .zeby wywolac moze lekka rywalizacje miedzy statoilem a orlenem??

i kto da lepsza oferte , na ta stacje skrzyknac klubowiczow. (a druga powiedziec zeby olali)
                                            orlen leci w kulki moze ze statoilem bedzie lepiej
                                            120 tys L droga nie chodzi.

Komentarz

• Eidos71
                                              RS
                                              • 2011
                                              • 2050
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Plany planami, ale najpierw kolega kiniu_tar (wysłał zapytanie do forumowicza ibizy), lub kolega xtremesystems (posiada konto na forum ibizy), lub kolega peter174 (jest posiadaczem seata i najbliżej mu markowo do forum ibizy) powinni ustalić, czy i na jakich zasadach zostanie nam - przez kolegów z forum ibizy - udostępniona możliwość zapisów na karty Statoil. Jeżeli będzie taka możliwość - wtedy, po otrzymaniu kart na Statoil powinniśmy wypiąć się na Orlen. Nie dosyć, że rabacik na Statoil wyższy, to jeszcze paliwko "norweskie" - moim skromnym zdaniem - duuużo lepsze, niż orlenowskie :-)
                                              Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                              MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• kiniu_tar
                                                Classic
                                                • 2011
                                                • 35

Koledzy dobra informacja, możemy się zapisywać.

Treść odpowiedzi od kolegi cobreti:
                                                "Tak
                                                Narazie zbieramy chetnych Bo w piatek beda rozmowy ze statoil I zobaczymy na czym stanie cala rozmowa "

Co do technicznego aspektu zapisu to tak jak w przypadku kart Orlenu zakładaliśmy tam konta. Czyli niektórzy już je mają i mogą śmiało się zapisywać.

Zaraz, zaraz czy w przypadku Orlenu później nie było tak że był zapis bez zakładania konta ?

Tego nie pamiętam bo ja konto zakładałem zaraz jak padało info że możemy się zapisać i trzeba założyć konto i później nie śledziłem sprawy.
                                                Im będzie więcej chętnych tym negocjacje powinny być łatwiejsze.

Pozdrawiam

Edit:
                                                Wysłałem jeszcze zapytanie co z zapisami osób które nie mają konta na ibizie. Czy będzie trzeba zakładać czy zostanie udostępniona inna forma zapisu. Można się wstrzymać z zakładaniem kont. Jak będzie odpowiedź ta dam znać.

Komentarz

• krissos
                                                  Elegance
                                                  • 2011
                                                  • 840
                                                  • Honda
                                                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

U mnie na statoil jest najdroższe paliwo, wiec ten rabat musiał by być duży żeby się opłacało
                                                  A z tego co się jeszcze dowiedziałem to załatwiają karty na neste i 123 zobaczymy co z tego wyjdzie kto da najlepsze warunki. W takim razie chyba się wstrzymam z zamówieniem tej orlenowskiej.

Komentarz

Pracuję...