Zamieszczone przez marpol
ps. nie napisales czy szukasz liftbacka czy kombi czy Ci wszystko jedno :-)
?

kolega miał 1.8 i mówił, że sporo oleju mu brał, ale oczywiście to też jest jakaś opcja, tylko te 6k trzeba dorzucić
plus do tego możliwość zamówienia akcesoriów skody do 500 złotych. Otrzymałem też propozycję założenia alarmu za tysiąc złotych, bo jak Pan zapewniał, jest on konieczny przy zakupie na kredyt, w co nie chce mi się wierzyć.
Jak radziliście moja Polówkę już sprzedałem bynajmniej nie w salonie, skorzystałem na tym 4 tysiące, więc bardzo dziękuję za wybicie mi z głowy zostawienie jej u dealera
W przyszłym tygodniu mam otrzymać już konkretne informacje, co do odbioru mojego auta, myślę, że koniec maja to czas, kiedy będę mógł pojechać po nią do Krakowa. Pozostanie tylko jej zarejestrowanie i sfinalizowanie kredytu, a później do już rejestracja, blachy w plecak i witaj południe Polski
Oczywiście podzielę się tą nowina, jak i wrażeniami ze współpracy śląskiej firmy Superauto24, dzięki której otrzymałem najlepszą ofertę. Mam nadzieję, że po wszelkich formalnościach również będę tryskał takim entuzjazmem

Komentarz