auto z b.dużym przebiegiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 4x4BKF
    L&K
    • 2010
    • 1279

Zamieszczone przez kasal
    str33t, ale na chuja skarbowke nasle
    Tylko uważaj bo jak już napiszesz na niego paszkwil i podpiszesz "życzliwy" lub "gall anonim", to jak pójdą do niego i mu przekopią papiery to moga natrafić na wątek twojego auta i ty też będziesz ciągany i ukarany z karnej-skarbowej za wspomniane fałszowanie, poświadczenia nieprawdy i omijanie PCC/VATu.

kasal, chuj tam, pierwsze koty za płoty, weź na klatę to co było.

P.S. Nie mogłeś mu lewymi stówkami zaplacić?? byłoby kwita
    4x4

Komentarz

• Ferd
      Rider
      • 2011
      • 320

Zamieszczone przez 4x4BKF
      Tylko uważaj bo jak już napiszesz na niego paszkwil i podpiszesz "życzliwy" lub "gall anonim", to jak pójdą do niego i mu przekopią papiery to moga natrafić na wątek twojego auta i ty też będziesz ciągany i ukarany z karnej-skarbowej za wspomniane fałszowanie, poświadczenia nieprawdy i omijanie PCC/VATu.
      No dokładnie tak, tak działają organy skarbowe, po nitce do kłębka. Trzeba oblukać aktualny stan prawny, oszacować ryzyko i pomyśleć (oczywiście radząc się tu, np. na priv 8) ) co dalej robić ?

Uwaga, inspektorzy skarbowi też mogą czytać to Forum.

Komentarz

• Dzida
        RS
        • 2006
        • 2253

Zamieszczone przez kabanos
        kasal, ten olej będzie git
        Zamieszczone przez kasal
        olej to Motul 6100 Synergie
        A gdzie norma do PD-ka?

Komentarz

• Kapuhy
          Ambiente
          • 2008
          • 132

Zamieszczone przez natash
          Kapuhy - jak to sprawdzasz VCDS'em?

Jak na powyższym linku, klikasz na EDC15-16 mileage. U mnie to działa, ale np. sprawdzałem Passata B5 i B6 i w obu przypadkach był komunikat, że nie można odczytać, albo sterownik tego nie obsługuje (albo faktycznie nie można, albo ktoś coś dobrze usunął).

Komentarz

• alxxx
            RS
            • 2010
            • 1823
            • Octavia I (1U2)
            • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

Zamieszczone przez Kapuhy
            (albo faktycznie nie można, albo ktoś coś dobrze usunął)
            albo ktoś tak dobrze kasował, że uszkodził pamięć :?
            VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
            Jeżeli post okazał się pomocny kliknij

Komentarz

• kasal
              Ambiente
              • 2012
              • 168

Dzida, racja, olej powinien być X-Clean+ i taki mu zaleje, ale ustrojstwo drogie
              Ferd, gdzie ten filtr się znajduje? mam pewne wejscia gdzie poterzba, więc popytam , by nie zamoczyć

Komentarz

• barteq
                Rider
                • 2011
                • 309
                • Opel

kasal, gdzie byłeś na diagnostyce ?

OneDetailing.pl - Profesjonalne kosmetyki samochodowe. Zapraszam!

Komentarz

• kasal
                  Ambiente
                  • 2012
                  • 168

barteq, mielec, stąd pochodze, tu mam znajomego naflaszke zostawiłem i sdp[rawdził mi co trzeba - 2 gości oglądało więc mam pewność.

Komentarz

• McGan
                    RS
                    • 2010
                    • 3573
                    • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Kapuhy
                    Jak na powyższym linku, klikasz na EDC15-16 mileage. U mnie to działa, ale np. sprawdzałem Passata B5 i B6 i w obu przypadkach był komunikat, że nie można odczytać, albo sterownik tego nie obsługuje (albo faktycznie nie można, albo ktoś coś dobrze usunął).
                    U mnie po wymianie ECU już nie jest to dostępne niestety. A przebieg nie jest kręcony, także różnie bywa też z tym :wink:
                    Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
                    Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• kasal
                      Ambiente
                      • 2012
                      • 168

a jak jest z wirusowaniem takich dużych przebiegów, ktoś się orientuje?

Komentarz

• piotrek_gdy
                        RS
                        • 2008
                        • 7723
                        • Volkswagen
                        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez alxxx
                        albo ktoś tak dobrze kasował, że uszkodził pamięć
                        oj pany mwicie o czym o czym nie wiecie :roll:
                        EDC15 odczyta
                        EDC16 juz niekoniecznie(zalezy od wersji kabelka)-wiekszosc tego co na allegro nie czyta
                        EDC17 wcale

a dobry macher albo robi przez kabel(wtedy cos jeszcze mozna znalezc albo na stole- a wtedy nic nie znajdziecie-no moze jakies slady lutowania w szafie)
                        wiec nie wierzcie w sprawdzanie przebiegu kabelkiem bo to nie zawsze dziala
                        przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

Pracuję...