Tylko uważaj bo jak już napiszesz na niego paszkwil i podpiszesz "życzliwy" lub "gall anonim", to jak pójdą do niego i mu przekopią papiery to moga natrafić na wątek twojego auta i ty też będziesz ciągany i ukarany z karnej-skarbowej za wspomniane fałszowanie, poświadczenia nieprawdy i omijanie PCC/VATu.
kasal, chuj tam, pierwsze koty za płoty, weź na klatę to co było.
P.S. Nie mogłeś mu lewymi stówkami zaplacić?? byłoby kwita
Tylko uważaj bo jak już napiszesz na niego paszkwil i podpiszesz "życzliwy" lub "gall anonim", to jak pójdą do niego i mu przekopią papiery to moga natrafić na wątek twojego auta i ty też będziesz ciągany i ukarany z karnej-skarbowej za wspomniane fałszowanie, poświadczenia nieprawdy i omijanie PCC/VATu.
No dokładnie tak, tak działają organy skarbowe, po nitce do kłębka. Trzeba oblukać aktualny stan prawny, oszacować ryzyko i pomyśleć (oczywiście radząc się tu, np. na priv 8) ) co dalej robić ?
Uwaga, inspektorzy skarbowi też mogą czytać to Forum.
Jak na powyższym linku, klikasz na EDC15-16 mileage. U mnie to działa, ale np. sprawdzałem Passata B5 i B6 i w obu przypadkach był komunikat, że nie można odczytać, albo sterownik tego nie obsługuje (albo faktycznie nie można, albo ktoś coś dobrze usunął).
Dzida, racja, olej powinien być X-Clean+ i taki mu zaleje, ale ustrojstwo drogie Ferd, gdzie ten filtr się znajduje? mam pewne wejscia gdzie poterzba, więc popytam , by nie zamoczyć
Jak na powyższym linku, klikasz na EDC15-16 mileage. U mnie to działa, ale np. sprawdzałem Passata B5 i B6 i w obu przypadkach był komunikat, że nie można odczytać, albo sterownik tego nie obsługuje (albo faktycznie nie można, albo ktoś coś dobrze usunął).
U mnie po wymianie ECU już nie jest to dostępne niestety. A przebieg nie jest kręcony, także różnie bywa też z tym :wink:
oj pany mwicie o czym o czym nie wiecie :roll:
EDC15 odczyta
EDC16 juz niekoniecznie(zalezy od wersji kabelka)-wiekszosc tego co na allegro nie czyta
EDC17 wcale
a dobry macher albo robi przez kabel(wtedy cos jeszcze mozna znalezc albo na stole- a wtedy nic nie znajdziecie-no moze jakies slady lutowania w szafie)
wiec nie wierzcie w sprawdzanie przebiegu kabelkiem bo to nie zawsze dziala
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz