Zamieszczone przez sew1981
Octavia 1.2 TSI za 68500 - warto?
Zwiń
X
-
leonn, może tsi w aucie testowym (salonowym) się rozsypał i zrobili swap na warsztacie na bse :lol:
to tłumaczyłoby 6 biegów i napis na klapie :wink:
a tak na poważnie to warto zadzwonić i zapytać co to za model...bo jakby miał 6 biegów w 1.6 bse, to by było przyjemniej i ciszej na trasie niż w OII 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981to jakiś fake to ogłoszenie, skrzynia na zdjęciach wydaje się być 6 biegowa (wsteczny - przód lewy, i widać na gałce bieg pod 5 biegem, czyli 6), a na klapie tylnej nie widnieje 1.6, tylko jakies 3 literki - czyli pewnie tsi lub tdi)
[ Dodano: Nie 27 Maj, 12 16:55 ]
Zamieszczone przez sew1981może tsi w aucie testowym (salonowym) się rozsypał i zrobili swap na warsztacie na bse
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez qorzenTo samo z Laguną - w kombi
Przykład z ostatniego tygodnia. Mój wujek który "odebrał" z salonu nowiutka Lagunę III nie dojechał nia nawet do domu, bo chwilę po wyjeździe z salonu zaświaciła sie kontrolka pooduszek. Po powrocie do ASO wykasowano błąd, ale po wyjechaniu i przejchaniu ok. 2 km kontrolka znów się zapalila. Znów powrót do salonu i tym razem diagnoza - wymiana całej wiązki w nowisuśieńkim aucie !!! - auto zostało w ASO - nie dojechało nawet do domu !!! Tak wygląda "nowa jakość" Renault 8)Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekAudi prima line:
http://www.audi.pl/pl/brand/pl/model...sportback.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikA3 wymiata. Kupujesz 1.6 iOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
niestety ale zgodzę się z pandzik, jeżeli ktoś szuka auta do miasta i na jednorazowe wypady za miasto (nie robi dużo km) nie potrzebuje mocy to propozycja audi jak dla mnie wypas Wiem 1.6 MPI wypije więcej niż 1.2 ale audi to audi:P Tylko qorzen szuka wiekszego auta -Kombi więc powyższa propozycja bardze pasowałaby marley108 niż gorzen :wink: pozdrowinka
Komentarz
-
-
Jakby to bylo rok temu to bym znowu jezdzil OOOO :cry:Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
He, he Panowie,
No Audi A3, nowe za taką cenę to ciekawa propozycja. Silnik się do gazu nadaje, a i trzeba pamiętać, że za prestiż bez cudzysłowu też się płaci.
Tylko co z tego jak cała patologia Rzeczpospolitej, różne dresy itp po nocach śnią o takim samochodzie i robią wszystko, aby go zdobyć, najlepiej nic nie płacąc
Komentarz
-
-
pandzik, ja nie szukam auta, bo mam tdi hehe :wink:
A tak na poważnie to jakbym miał kupować benzynę też bym brał pancerne 1.6 i walił lpg, tylko w tańszym niż a3 opakowaniu. Ewentualnie bym szukał ostatniego wypustu 1.8 t w czymkolwiek, ale to już używka.
Także jak autor postu nie patrzy na siano tylko prestiż, też bym brał a3 z tym silnikiem, ładne autko
Komentarz
-
-
dajcie spokój , za tą kase malutkie a3 w starej budzie, niewygodne, nawet nie ma co porównywac do O2 FL i to jeszcze o ile droższe , rozumie jeszcze a4 w nowej budzie (b8) ale to? I na dodatek to koszmarnie twarde zawieszenie (jeździlem tym) , kręgosłup se można połamać na naszych drogach. Gorzen, bierz O2 bo ten watek robi sie nudny, za twój budżet masz ładne combi na wypasie z wielkim bagażnikiem w którym mozna sie bawic w chowanego, dobry trwały silnik 8v , porządne nie trzeszczące materiały wewnątrz. Nie ma sensu juz dluzej sie zastanawiacNapisane za pomocą batonika KitKat
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FerdKupowanie Octavii BEZ KLIMATYZACJI I ELEKTRYCZNYCH SZYB Z PRZODU uważam za zbrodnię i profanację tego samochodu. Producent powinien tego zabronić i na rynki krajów rozwiniętych, europejskich, nie dostarczać takich modeli. Może w jakimś Bangladeszu to tak, ale nie w Polsce.
Każdy kupuje samochód na jaki go stać, oczywiście, że tak. W Polsce jest jednak trochę inaczej. Normalny człowiek kupuje NOWY samochód, taki na jaki go stać, jak go nie stać na Octavię z klimą to kupi Fabię z klimą lub bez, ale w Polsce debil zrobi inaczej, nie będzie go stać na Octavię normalnie wyposażoną, to kupi Octavię bez klimy, bez minimum elektryki, tak aby tylko buda była, a wszystkim będzie udowadniał, że on taki hardcore , że nic nie potrzebuję, a klima czy elektryka jest dla mięczaków.
Widziałem Octavię i Passata z korbami i bez klimy. Te samochody wyglądały koszmarnie, aż mi ich było żal. Więcej, znałem nawet gościa, który kupił prywatnie nowego Passata bez klimy i z szybami na korbę. Taki stary dziwak, którego młodość przypadała na środkową komunę. Klimatyzacji nie potrzebował bo to choroby I MOŻE SIĘ POPSUĆ dużo pali, elektryki też nie potrzebował BO MOŻE SIĘ POPSUĆ. Silnik to oczywiście 1.6 benzyna 100 koni w Passacie Ach jak ja nie znoszę, mówiąc wprost gardzę takimi ludźmi. Wszystko się może popsuć, ale nową budą Passata stary dziadyga musiał szpanować
Poza formą, z resztą się zgadzam. Też sobie nie wyobrazam nowego samochodu bez klimy, elektrycznych szyb, i centralnego zamka z PILOTEM ( w moim mincie to nie był standart - trza było domówić)
Mój kumpel parę lat temu kupił 13 letnie audi a4 za 15 tys. zł Miał skórę, podgrzewane fotele i szyby na korbkę. Bolało jak się na to patrzyło :wink: Sam stwierdził, ze te szyby musi "zmodzić"
Inny kumpel ma małą, nieźle prosperującą firmę i jeździ astrą I. Kupił parę lat temu w myśl zasady, że na samochód wyda góra 20 % oszczędności. Z siedzeń wyłazi gąbka, ale jemu to nie przeszkadza :shock: Zmieni jak silnik padnie i jak go znam wyda góra 10-15 tys.
Obydwaj to fajni ludzie i żadnym nie gardzę, czego i Tobie życzę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez exportsubrippdajcie spokój , za tą kase malutkie a3 w starej budzie, niewygodne, nawet nie ma co porównywac do O2 FL i to jeszcze o ile droższe , rozumie jeszcze a4 w nowej budzie (b8) ale to?Pozdrawiam,
Jaroslav92525
-----------------------
VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
Komentarz
-
-
Ferd, chyba musisz długo czekać na swojego pracodawcę w różnych miejscach w tej służbówce skoro Ci się tak emocje gotują i EGO Ci wpadło pomiędzy cztery kółka :wink:
Biskup? Wojewoda? :wink:
Zamieszczone przez exportsubrippkase malutkie a3 w starej budzie, niewygodne, nawet nie ma co porównywac do O2 FL
Prowadzenie O2 i A3 to przepaść ale niektórym wciąż się wydaje, że z racji posiadania czegoś na własność jest to najcudniejsza rzecz na świecie i brakuje obiektywizmu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainFerd, chyba musisz długo czekać na swojego pracodawcę w różnych miejscach w tej służbówce skoro Ci się tak emocje gotują i EGO Ci wpadło pomiędzy cztery kółka :wink:
Biskup? Wojewoda? :wink:
Zamieszczone przez exportsubrippkase malutkie a3 w starej budzie, niewygodne, nawet nie ma co porównywac do O2 FL
Prowadzenie O2 i A3 to przepaść ale niektórym wciąż się wydaje, że z racji posiadania czegoś na własność jest to najcudniejsza rzecz na świecie i brakuje obiektywizmu.
mialem pół roku vw tourana , który jest na tej samej płycie podłogowej co a3, i nie dalo sie nim jezdzic , był tak twardy że po dłuższej podróży miałem dupe wiecznie posiniaczoną. To jest auto nie na polskie drogi. W niemczech to co innego , tam mają drogi jak stół, no i nie przecze że prowadzi sie zajebiscie i jest przyklejone do drogi, skoro jest twarde to nie buja na boki i dobrze wchodzi w zakręty. Zawsze jest cos za cos. W O2 jeździ sie o wiele bardziej komfortowo, dzieci z tyłu już nie zwracają całego obiadu za kazdym razem , za to troszke gorzej sie trzyma drogi i mi to własnie odpowiada. Kazdy lubi co innego i czego innego oczekuje
[ Dodano: Pon 28 Maj, 12 13:18 ]
Zamieszczone przez EnriquezFajne to A3 i zdziwiony jestem, że przy takim wyposażeniu jest tak tanie.
przy moich dzieciach to jak jade w trase to do O2 ledwo jestem w stanie sie zapakować, a do tego audi to polowy z tego nawet nie da sie upchnąć. Autko faktycznie zajebiste , ale dla kawalera lub dla rodziny 2 + piesNapisane za pomocą batonika KitKat
Komentarz
-
Komentarz