dla Ziomala też jest prezent http://video.interia.pl/obejrzyj,fil...5%82oskie_Show
Stalowe 16 do O1 Tour Sport
Zwiń
X
-
Jakie masz tarcze?? 288mm czy 312mm. Jak 288 to mozesz spokojnie kupic 15" felge stalowa, jak masz 312 to musisz kupic 16" fele i nie ma z tym najmniejszego problemu, sam takie mam. Przy heblach 280 i 288 mozna smialo zakladac 16" tylko opona jest cos kolo 100zl drozsza na sztuce, mimo ze to mniej gumy musza dac na taka opone :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Rozumiem że układ śrub mocujących w 15 standard i 16 RS jest ten sam. Czyli nie muszę szukać jakiś wymyślnych felg, wystarczy że jest napisane że do Okty. Swoją drogą chcę wziąć 16 aby używać opony Run Flat - widziałem w dobrej cenie Goodyeary 16 Run Flat zimowe.Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kGoodyear EAGLE GW3 195/55R16 87H ale muszę się jeszcze dowiedzieć jak to z tymi run flatami jest bo chyba trzeba mieć system sygnalizacji utraty ciśnienia w oponieżycie zmienia marzenia ...
1.9TDI ALH powered by MT: 120KM/260Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzegorzZamieszczone przez Hanz2kGoodyear EAGLE GW3 195/55R16 87H ale muszę się jeszcze dowiedzieć jak to z tymi run flatami jest bo chyba trzeba mieć system sygnalizacji utraty ciśnienia w oponieByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTo opona 195/55/16 ma inna wysokosc niz opona 205/55/16 :?: Bo mnie to bardzo akurat interesuje, bo z pewnych wzgledow nie chce 205 i wolalbym zalozyc 195
Wygodny kalkulator off-raod'owców mieszających z rozmiarami:
Do swojej na lato kupiłem 205/65/15. Montaż na wiosne. Sam jestem ciekawy jak bedzie jeździć.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Re: Stalowe 16 do O1 Tour Sport
Zamieszczone przez Hanz2kTour Sport ma alu 16 z RSki. Czy ktoś mógłby poradzić jakie stalowe 16 kupić? Przymierzam się do zimówek a z informacji pozyskanych (na razie) wynika że stalowe 16 były tylko dla RSki i muszę kupić 15.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWjezeli to Tour SPort 1.8T 150KM a nie Tour RS to wystarcza 15tki
A tak przy okazji stoję dokładnie przed tym samym problemem ale raczej wezmę 15.
Zamieszczone przez Hanz2kz informacji pozyskanych (na razie) wynika że stalowe 16 były tylko dla RSki
Komentarz
-
-
Dzięki wszystkim. W tej chwili faktycznie skłaniam się ku 15 do tego oponki 195/65 R15H Goodyear Ultra Grip 7 (w dobrej cenie na www.opony.com.pl) - będą miały tą samą średnicę co 205/55 R16. Co do RunFlat-ów raczej nie wejdę w temat. Bez sygnalizacji przebicia opony można się na nich zabić. Gratki dla wszystkich za pomoc.Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kDzięki wszystkim. W tej chwili faktycznie skłaniam się ku 15 do tego oponki 195/65 R15H Goodyear Ultra Grip 7 (w dobrej cenie na www.opony.com.pl) - ......
PozdrawiamByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz