Zamieszczone przez MisiekWAW
Kiedy zmieniacie na zimowki ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MisiekWAWwczoraj k
i mam "bandita" :lol:
Patrząc na prognozę (1-go śnieg i 0st C) chyba jutro się wzmę i zmienię (zwłaszcza że jeżdze z gwoździem :wink: ).Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MasmoZamieszczone przez MisiekWAWwczoraj k
i mam "bandita" :lol:
Patrząc na prognozę (1-go śnieg i 0st C) chyba jutro się wzmę i zmienię (zwłaszcza że jeżdze z gwoździem :wink: ).Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
ja juz mam od soboty fulda kristall montero - ciekawe co to takiego (darowanemu koniowi ....)
coby było slicnie caly rocek to miewałem dwa komplety alusow łot dawien dawna - hejnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJak to moj kumpel z serwisu opon stwierdzil dzis rano jak do niego dzwonilem: ludzi to chyba popie..., wszystko ma byc na wczoraj, a przez ostatnie 2 tygodnie pusto bylonasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
lec
a ja bede hardcore'owo jezdzic :P Zmieniam po imprezie urodzinowej dopiero
Klimat w WLKP bardziej poludniowy na szczescie
Komentarz
-
Jesli chodzi o opony zimowe, to ja prawie zawsze robie to na ostatnią chwile, czyli... dzien przed wyjazdem na narty... :lol:
Czyli np. dwa lata temu wymienialem 20-go_ktoregos grudnia, rok temu bylo jeszcze lepiej, bo kilka dni przed swietami BN skradziono mi samochod jeszcze na letnich... Wiec zanim go odebralem po odnalezieniu sie, z serwisu, to byl chyba poczatek lutego jak zmianialem.
Wczesniej bylo mniej wiecej to samo.
Niestety jestem raczej osoba olewającą takie sprawy i zostawiającą je na ostatnią chwile, a ze przy tym pracuje naprawde raczej bardzo duzo i dlugo, to zamiast w chwili wolnej leciec do warsztatu, to wole jechac do domu na piwko, i tak wychodzi... :lol:TDI 205PS
Komentarz
-
-
poniewaz mam zamiar wymienic fele u siebie w garazu, czyli bede dokrecal zwyklym kluczem, jak na oko ustalic sile dokrecenia?90 KM i uważam, że wystarczy - czy coś mi dolega ?
Komentarz
-
-
Chodzi mi o pytanie na temat siły, z jaką dociągać śruby. Dociągać tak, by nas własne koło nie wyprzedziło - ale bez przesady. Kazda skrajność przynosi opłakane rezultaty :szeroki_usmiech .
... a co do tego, że samemu - sam lubię pogrzebać, więc powodzenia !!!90 KM i uważam, że wystarczy - czy coś mi dolega ?
Komentarz
-
-
Chyba zanim pojade swiecic bede musiał wstapic do garazu na godzinke.Po prostu jak pracuje to nie mam czasu,zreszta jak chyba wszyscy.Tak,ze 1 listopad to jest ten dzien.
A srubki tak jak kolega wspomnial nóżką dokrecamy,oczywiscie z wyczuciem.A to jak na razie mnie jeszcze nie zawiodło(przynajmniej w tym temacie).Jaro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eR_ja najpierw nozka, potem jeszcze raczka sprawdzam :P
moja felicja reguralnie mi przypominala jak sie zmienia oponki, ze 4-3razy na rok platfusa zastawalem :twisted:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz