Zamieszczone przez obrus
octavia tour nowa
Zwiń
X
-
Pozdrawiam,
Jaroslav92525
-----------------------
VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
-
-
Zamieszczone przez KenuA ja bym drugi raz nie wziął toura 1.6+LPG.Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jaroslav92525Zamieszczone przez obrusWłaśnie pod pełnym obciążeniem nie szarpie, a pod praktycznie zerowym, kiedy to toczę się powoli i tempomat nie może zdecydować: dodaje gazu, ujmuje - stąd to szarpanie.
Jeżeli chodzi o jazdę z tempomatem pod obciążeniem na wysokim biegu, np. pod stromą górkę - auto po prostu zwalnia nie szarpiąc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mkania777Jakbym jeszcze raz miał kupować, to wziąłbym O2FL 1,4TSi.
Zamieszczone przez KenuA ja bym drugi raz nie wziął toura 1.6+LPG.
Piąty bieg ma za krótkie przełożenie lub brakuje szóstego. A po drugie jest głośno w aucie podczas jazdy.
No to kobitki ' nie przemyślały zakupu
Co do toura, to jeszce 4dni temu widziałem jak ludzie się pokowali na jazdę próbną 02 +lpg ,pewnie bedzie wciskanie tego co na placu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopNo to kobitki ' nie przemyślały zakupu
Co do toura, to jeszce 4dni temu widziałem jak ludzie się pokowali na jazdę próbną 02 +lpg ,pewnie bedzie wciskanie tego co na placu
(nawiasem mówiąc nie przekraczam 90 km/h.)
Innego się wkur($%*($%*wiam na mojego Kenwortha
Poważnie myślę, czy by nie zaczać używać zatyczek do uszu. Przy orce się sprawdza.
Za to na stacji benzynowej nieustannie pojawia się uśmieszek. Rachunek 80 zł. :
PS. Mam ochotę jutro rano zasiaść w Kenworthcie więc nie jest zle
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopW jakim celu , i tak stałby w garażu jak tour, a gorzej wygladał zwlaszcza z przodu :szeroki_usmiech
Fakt, stałby w garażu, bo jest garaż i nie moknie i nie robię dużo kilometrów, bo niby po co? Gorszy jestem, że nie napierdalam kilometrów bez celu, aby tylko się pokazać i powiedzieć: "Zobaczcie najebałem 100.000km przez 2 lata..."!
Jeżdżę tylko tam gdzie muszę!Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
Komentarz