Zamieszczone przez Zwi3rzu
Octavia Tour - refleksje użytkowników.
Zwiń
X
-
Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
-
-
Zamieszczone przez Borsuk2Zamieszczone przez Zwi3rzuSprężyny juz zgłoszone do wymiany.
Od czego zależy czas naprawy ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sewulpo czym poznać że sprężyny są o wymiany?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez igorloCzy nowa Octavia II Fl Family kombi ( wyposażenie standard - trochę ubogie) w metaliku z LPG za 59000 z 2012, to dobra cena i warto ?, to chyba taka alternatywa toura którego już nie ma.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mkania777Koledzy mam takie pytanie. Otóż napiszcie mi czy w waszych O2Tour lub O2FL jest tzw. zaślepka/dekielek zakrywający śrubę piasty/łożyska kół z przodu? Na tyle to wiem, że są a z przodu też powinny być założone fabrycznie???
poza tym, chciałbym napisac to samo co kolega MeFFisto ale tego nie uczynie ponieważ nie chce kopiować jego wpisu dotyczącego exploatacji
w 100% popieram.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez igorloCzy nowa Octavia II Fl Family kombi ( wyposażenie standard - trochę ubogie) w metaliku z LPG za 59000 z 2012, to dobra cena i warto ?, to chyba taka alternatywa toura którego już nie ma.
[ Dodano: Nie 25 Lis, 12 23:30 ]
Zamieszczone przez Borsuk2Świetne, jak na razie (po 16 miesiącach i niespełna 12 000 km) bezproblemowe auto.
Gdybym dziś kupował wybrałbym tak samo.
Nic większego, lepszego jakościowo, o tak niskich kosztach eksploatacji i serwisowania = za taką cenę nie znalazłem.
Polecam.
Komentarz
-
-
Dla mnie nie. Można za to mieć minivana z GM.
Jeden feler auta to wyciszenie. Dopłaciłbym te kilka stówek na etapie zamówienie na jakiś pakiet wyciszający.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez igorloDla mnie nie. Można za to mieć minivana z GM.
ps. mozna miec tez za te kwote Citroena Grand Picasso 1.6 benzyna, albo kilka tysiecy wiecej diesla 1.6 hdi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez igorloZa 59.000 nie kupimy nowego vana w metaliku co by się nadawał pod LPG.
Był krótko Opel Zafira Family za ok. 58000zł nawet fajnie wyposażony (metalik, felgi, halogeny itp.) , z silnikiem 115 km , 16 zaworów ale nie nadajacy sie do LPG.
Za mniej niz 59.000 kupisz w metaliku Citroena Grand Picasso z benzynowym 1.6. Ten nie wiem czy sie nadaje do lpg.
Oba sa 7-osobowe.
to sa w 108% pewne informacje.
poza tym masz tez paskude - dacie lodgy... to sie na pewno nadaje do lpg, ale w tej cenie to bedzie diesel.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez igorloCzy nowa Octavia II Fl Family
Ta Twoja ma jeszcze silnik 1,6 102KM?
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
Ta na oku, ma silnik 1,6 + lpg i oczywiście tylko kombi. ( brak halogenów, komputera, podłokietnika, DOT, czujników cofania, haczyków w bagażniku :evil: , schowka na okulary, schowka pod siedzeniem kierowcy, podłokietnika na tylnej kanapie, podswietlenia w schowku, kieszeni w przednich siedzeniach :evil: itd.) Ale dobrze że ma kołai emblemat Skoda. Chociaż tego ostatniego nie jestem pewien. simply clever
Komentarz
-
-
Hmm no kolegi wszystko to miala jeszcze radio Swing ale powiem Ci że ja kupowalem Toura 2 miesiące temu i dąłem za niego 47tyś (bez gazu) i sprawdzalem oferte na taka jak Twoja z tym samym silnikiem wersja liftback i cena zaczynala sie od 63 tys (bez gazu) wiec chyba juz taniej nie kupisz po za tym to jest ostatni moment by taki silnik dostać w Skodzie już go nie bedzie w przyszłym roku normy go nie puszczaja mozesz jeszcze spytac daniela z Inter Auto o cene a Ty skąd masz taka oferte?
Po za tym mogą nie być zainteresowani opuszczeniem ceny ze względu ze to juz ostatnie sztuki maja do sprzedania z tym silnikiem jakbyś kupował 1,4 TSI jest pole manewru
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
Pytałem kolegi z Tarnowa ma mi dac odpowiedź za ile puści ta co ma na placu tylko srebrna
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez igorloCzy nowa Octavia II Fl Family kombi ( wyposażenie standard - trochę ubogie) w metaliku z LPG za 59000 z 2012, to dobra cena i warto ?
Fakt że wersja Femily to golas. Od razu mówię, że obecnie nie śledzę aktualnych cen nowych samochodów. Aaleee jak ma być nowy kombi z Lpg i jeśli nawet u danielcia jest drożej niż to co znalazłeś za 59tyś, to nawet się nie zastanawiaj TYLKO KUPUJ jeśli takie auto jest Ci potrzebneDoposażysz sobie w potrzebne dla Ciebie Ori bajery w trakcie użytkowania bo następnej okazji nie będzie, próbuj od dilera jakieś gratisy wydębić.. :wink:
Komentarz
-
-
dokładnie do marca bedzie produkcja tylko combi
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Komentarz
-
Komentarz