Zamieszczone przez leszekmw
jedyna roznica IMHO to niebieski (o ile se taki ktos zamowi) kolor lakieru - ten taki a la subaru od biedy... - wtedy po prostu ten RS wyglada inaczej... bo ma inny kolor... ale bialy czy czerwony albo czarny.. to oprocz spoilerka z tylu wyglada dla zwyklego zjadacza kielbasy jak kazda O2. Ale podobnie jest z Golfem GTI - tylko milosnicy motoryzacji od razu moga rozpoznac ze to jakis "dziwny" Golf... dla zwyklego zjadacza chleba roznicy prawie golym okiem nie widac... obok mojego osiedla facet z osiedla obok ma bialego Golfa (czyli jak ja), tyle ze hehe GTI... - z zewnatrz wyglada bardzo podobnie, glowna roznica jest taka ze on ma czarne alufelgi (brzydkie...)... no wiec dzwonie raz do Zony i mowie ze czekam przy ulicy w zaparkowanym samochodzie. No i widze ze ona potem wychodzi... i drepcze do... tego Golfa... a a ja stalem z tylu... Ale z drugiej strony to zaleta RS i GTI ze mozna objechac roznych gosci w drozszych i okazalych samochodach... jakas tam Octavia czy jakims tam Golfem hehe ;-))))
Komentarz