element bagaznika ?
Zwiń
X
-
Faktycznie wygląda ta ścianka jakby brakowało listwy. Ale w tym miejscu ona nie występuje. Tak jest fabrycznie. U mnie o O1 też tak było, tzn. goła ścianka :!:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Gość
chodzi Ci to ta oslonke gdzie wchodzi rygiel zamka?? ja mam kombi co prawda no, ale mam taka podnosi sie kiedy otwieram klape i nie widac tej dziury. pewnie do kupienia, ale z cala listwa choc znajac polityke sprzedazy a raczej produkcji takich czesci to nie wiem czy sama listwe mozna kupic, czy nie trzeba lacznie z bocznymi oslonami :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Gość
gradek, jak masz takie pewne info to moze pomozesz mi, szukam oprawek do zarowek oswietlenia tablicy rejestracyjnej o ile wystepuja na skodaczesci.pl i na allegro o tyle gosc w sklepie po sprawdzeniu powiedzial mi ze takiego elementu nie mozna kupic i raczej tylko z listwa na klapie ktora kosztuje sporo wiec lepiej dopasowac inne oprawki. Czy gosciu pieprzy farmazony czy faktycznie w serwisie nie idzie tej czesci kupic, chodzi o to http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=3255
[ Dodano: Wto 11 Gru, 12 20:13 ]
aha gradek, ten schemat ktory pokazujesz jest od kombi i tam jest faktycznie a chlopaki tu mowia ze tej klapki nie ma w liftbackach
Komentarz
-
Gość
-
Zamieszczone przez Golas27cysterniarz, to ja juz nie wiem o co chodzi :roll:
Komentarz
-
-
Golas27 mam w swojej ETCE plik wg mojego numeru VIN i część jest wytłuszczona, więc numer pochodzi z limuzyny.
Na zdjęciu soki87 nie ma nakładki na zaczep zamka, a strzałka wskazywała w tym kierunku. Wsztystko na to wskazywało.
Co do twojej oprawki wg cennika ETKI oprawka kosztuje poniżej 1,00 PLN. Czy jest dostępna w ASO nie wiem. Update Skody 475 cennik 344
Komentarz
-
-
gradek, Na zdjęciu jest O1 i jej dotyczy temat. Na zdjęciu jest widoczna listwa przylegająca do uszczelki pokrywy. A niżej jak wskazuje zakrzywiona strzałka występuje goła, profilowana blacha tylnej ścianki. Widać ją jak zanurzymy się do bagażnika.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez cysterniarzśrodek jest jakby niedokończony
Komentarz
-
Zamieszczone przez soki87zdjęcie "zapożyczyłem" z googli, za zimno było aby chodzić i robić zdjęcia. Rozmawiałem z gościem który kupił niedawno skode O1 po lifcie, od razu wiedział o co mi chodzi - mówił abym szukał "anglika" na szrotach, tam jest ten element podobno. Na allegro niestety nie ma takiego czegoś
Komentarz
-
Komentarz