Zamieszczone przez WIELKIBONGO
Econ - climatronic
Zwiń
X
-
nie o to mi chodzilo ale skoro tak wymysliles to niech bedzie :szeroki_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
-
Jabar,spoko :lol: :diabelski_usmiech :szeroki_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
Tak to jeszcze raz ja. Czyli mam rozumieć to tak jeśli jest włączone, LO to i załoczona opcja auto, to znaczy ze jest klima włączona? Bo jak narazie mam ustawone na 18 stopni i włoczony jest econ. Tez wieje zimne powietrze...
Czekam na odpowiedz! Pozdrawiam!
110Km, Podgrzewane siedzonka, a poduszki elektryczne lusterka... climatronick....
Komentarz
-
-
lupid, zostaw samochód na słońcu przez kilkadziesiąt minut. Potem przeprowadź testy. Powinno się wszystko wyjaśnić.O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
Trochę odkopię temat
Więc są 3 tryby:
- Auto
- Auto + Econ
- Econ (ten tryb się włącza tylko kiedy nawiew jest ustawiony na 1-2 kreski, jak się ustawi wyżej to jest już wersja Auto+Econ)
Jakie są między nimi różnice? Bo nie kumam
Komentarz
-
-
No właśnie nie mam instrukcji, a taką w pdf mam do O2 po FL, a tam deska wygląda trochę inaczej i ciężko było mi skumać.
[ Dodano: Wto 14 Cze, 11 13:47 ]
Nie rozumiem tylko co za różnica jest w trybie działania.
Econ
Auto + Econ
?
Komentarz
-
natash, dalej z intrukcji:
w trybie AUTO będzie utrzymywana zadana temperatura, każda zmiana siły nawiewu, czy inny rozdział nawiewu wyłącza tryb AUTO, ale temperatura nadal będzie utrzymywana...
mam nadzieję, że rozjaśniło
PS.
należy pamiętać, że w trybie ECON zadana temperatura nie może być niższa od temp zewnętrznej, bo chłodzenie i osuszanie nie działa.
Komentarz
Komentarz