octavia 1999, 130 PS?? możliwe??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • misiekwaw
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 7715
    • Ford

Zamieszczone przez b707
    Ja dodam że z liftem jest dziwnie bo on w zasadzie ciągnał się przez spory czas. Moja Octa jest z grudnie 2000 i deske mam przed liftem... A na zewnatrz juz po lifcie;]
    Co do przebiegu... Octe mam od kwietnia 2001 i dwa dni temu świętowałem 60 tys km
    pzdr

EDIT:
    Poszperałem w necie i wszedzie napisano że lifting przeszła na poczatku 2001 roku. Moze miało by to troche prawdy w sobie bo ilekros daje auto do serwisu i mówie ze z 2000 to przy odbiorze słysze że to jest nowsza wersja ale nie w pełni:| Może decha była zalezna od wersji? Moja wtgląda jak produkowany obecnie Tour... gdyby nie ta decha:/
    pzdr
    w najbiedniejszych wersjach wyposazeniowych stary wzor deski był na 100% az do 2004 roku :idea:
    Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
    http://www.disi-tune.pl
    Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
    Był WRX
    Była Octa

Komentarz

• Jabar1975
      RS
      • 2006
      • 3331

Zamieszczone przez Fery
      Skoda prowadzi od kilku lat komputerowy rejestr usług serwisowych. W każdym miejscu w Europie można sprawdzić historię serwisową auta w najbliższym ASO nawet z innego kraju. Ale z drugiej strony nawet takie dane są czasami fałszowane
      ??? chyba nie bardzo
      nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• damian
        Ambiente
        • 2007
        • 178

Fery, coś chyba nie tak piszesz. Ja mam właśnie SLX po lifcie, no tylko że nie granat i mam 90tkm, ale to na marginesie. Mam kumla w Mińsku w ASO i podałem mu numer VIN i powiedziął mi że nie spradzi, poniewąż ten model zszedł z montażowni VW w Poznaniu i program (ich) tego nie czyta
        Czy to prawda??

leszekmw, masz widomość na priva. pomożesz??
        Chcesz zarobić przez internet ??

Komentarz

Pracuję...